06-06-2025, 08:00 PM
(06-06-2025, 07:42 PM)StavHen כתב: בקי משתפת מישהי שאומרת פרי פלסטלינה בסטורי שלה, מקסים
המיס רייצ'ל הזאת?
היא שחקנית ילדים, רק שתדע.
|
|
|
06-06-2025, 08:00 PM
(06-06-2025, 07:42 PM)StavHen כתב: בקי משתפת מישהי שאומרת פרי פלסטלינה בסטורי שלה, מקסים המיס רייצ'ל הזאת? היא שחקנית ילדים, רק שתדע.
06-06-2025, 08:08 PM
06-06-2025, 09:04 PM
https://people.com/wrestling-legend-ric-flair-reveals-skin-cancer-exclusive-11749767
ריק פלייר חושף שיש לו סרטן עור בפעם השנייה בשלוש שנים ושהוא יתחיל בטיפולים בשבוע הבא. ![]() (06-06-2025, 09:04 PM)lidoradir כתב: https://people.com/wrestling-legend-ric-flair-reveals-skin-cancer-exclusive-11749767 אני לא רוצה להישמע חצוף או מחרבן על כל זה, כי סרטן זה באמת סיוט ואני לא יכול לאחל את זה לאף אחד. אבל, אחרי מה שהוא אמר לJR כשהוא חשף בטוויטר שיש לו סרטן (הוא כבר עבר ניתוח, ועכשיו מחלים). זה קארמה.
06-06-2025, 09:36 PM
מארייה מיי לא עשתה כלום בWWE.
100% ממה שהיא קיבלה כרגע - החוזה בWWE, הדיביוט בNXT, החוזה אצל הסוכנות הזאת של רוק ושל אוקדה, הכל, כל זה, 100% מזה, זה בהתבסס אך ורק ובלבד על מה שהיא עשתה בAEW. אני חושב שאפשר גם לומר שספציפית העלילה שלה ושל טוני סטורם, הריין הבודד שלה על האליפות, אך ורק הדברים האלה הכניסו אותה לתודעה בעולם הרסלינג וזה הבסיס, הקירות, התקרה והרהיטים של כל מה שמארייה בנתה בשנה האחרונה בתור פרסונה ברסלינג. "אבל סטארדום" - זיבי סטארדום. ד"ש לת'קלה. "אבל WWE" - היא עוד לא בWWE. אני עם בטן מלאה ביקורת על AEW (עכשיו פחות ביקורת מלפני כמה חודשים, כי הם בעלייה), אבל יש דרג ויש זרג - וAEW ברסלינג זה חתיכת דרג. הארגון השני בגודלו בעולם, עם המון כסף והמון עיניים עליו. לדעתי זה מאוד ברור שהצלחה מסחררת שם זו הצלחה מסחררת ברסלינג. אל תתנו לשום ליצן זב חוטם מהצפון עם חולצה של ברוק לסנר לעבוד עליכם.
06-06-2025, 09:52 PM
(06-06-2025, 11:15 AM)gilam כתב: דיברו איתה כי ידעו שהיא מגיעה לWWE. דיברו איתה כי כן ידעו כמה היא מוכשרת יאפ. שורה תחתונה - Paradigm לא החתימה אותה כאשר היא הייתה ב-AEW. החותמת הסופית זה המעבר ל-WWE, ארגון ההאבקות הגדול והחשוב ביותר בעולם. איך שהיא הגיעה לשם Paradigm החתימו אותה. כל השאר... קשקושים. ![]()
06-06-2025, 11:18 PM
(06-06-2025, 09:36 PM)SwitchBlade כתב: מארייה מיי לא עשתה כלום בWWE. למה לא החתימו אותה אחרי הפיוד עם טוני? למה הסמיכות הזאת וההודעה הזאת אחרי החתימה בWWE ובזמן שיש באז עליה בגלל המעבר הזה?. האם החתימו אותה על סמך מה שהציגה בAEW? ברור גם אני טענתי שהיא יכולה להסתכל לכל אחת ברוסטר בלבן של העין על סמך מה שהציגה בAEW אני לא ממעיט ערך בבמה הזאת ולדעתי היא אמורה להיות גדולה כמו ראו. אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שמהרגע שהיא ישבה בבית וכולם ידעו שהיא בדרך לWWE המהלך קרם עור וגידים. מה שאני אומר שהמעבר הצפוי לWWE נתן את החותמת מבחינת הסוכנות ללכת עליה.
06-06-2025, 11:40 PM
(06-06-2025, 11:18 PM)gilam כתב: למה לא החתימו אותה אחרי הפיוד עם טוני? למה הסמיכות הזאת וההודעה הזאת אחרי החתימה בWWE ובזמן למה הסוכנות שעובדת אך ורק עם טאלנט של WWE החתימה מתאבקת בWWE? זה הרי ברור שהמעבר של מארייה מיי הוא מעבר טוטאלי - היא עוברת לWWE, כחלק מהעניין היא משייכת את עצמה לארסנל הטאלנט של WWE במלוא המובן, והיא חותמת עם סוכנות שהיא affiliated לWWE. כל זה ברור ומובן. אבל - חד משמעית, ללא ספק, ב100%, החתימו אותה נטו, לגמרי, בלבד, על סמך מה שהציגה בAEW. מארייה מיי ללא AEW? היא אנונימית. באותה המידה הסוכנות הזאת יכלה להחתים את לידור. סוכני הטאלנט שהחתימו אותה ישבו וראו את כל העלילה שלה עם טוני סטורם, הבינו שיש כאן טאלנט ענק והחליטו - על סמך זה בלבד - להחתים אותה. הם לא היו מחתימים אותה אם הייתה נשארת בAEW - כי הם לא עובדים עם AEW. אבל הם החתימו אותה בגלל AEW.
06-07-2025, 12:01 AM
כן אבל למי אכפת באמת למה הם החתימו אותה, שיהיה לה אלף לבריאות. היא תוספת חזקה מאוד לכל ארגון שהיא נמצאת בו, עכשיו נחכה לראות אם יצליחו לעשות ממנה כוכבת אפילו גדולה יותר. לי פשוט קשה לראות איך המכונה שהיא WWE תתפור למידותיה סטוריליינים ברמת המיין איוונט כמו שעשו בAEW, אבל אני מקווה שאתבדה.
![]() תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
06-07-2025, 12:18 AM
(06-06-2025, 11:40 PM)SwitchBlade כתב: למה הסוכנות שעובדת אך ורק עם טאלנט של WWE החתימה מתאבקת בWWE? אז אין בינינו וויכוח בכלל, אנחנו אומרים אותו הדבר. היא הוחתמה על סמך מה שהציגה בAEW. אבל החתימו אותה בגלל שעברה לWWE אחרת לא היו מחתימים אותה. ציטוט:היא תוספת חזקה מאוד לכל ארגון שהיא נמצאת בו, עכשיו נחכה לראות אם יצליחו לעשות ממנה כוכבת אפילו גדולה יותר. לי פשוט קשה לראות איך המכונה שהיא WWE תתפור למידותיה סטוריליינים ברמת המיין איוונט כמו שעשו בAEW, אבל אני מקווה שאתבדה. היא כשרון מאוד גדול ומה שקורים בביזנס החבילה השלמה כי יש לה הכל מהכל. ברוסטר הראשי שהיא תגיע אליו היא כבר תלמד את הניואנסים שצריך בשביל הWWE. רק עבודה לצד מתאבקות כמו ריה ריפלי שארלוט פלאייר (שהתאמנה איתה המון) ליב מורגן, ג'וליה, וואקר, גרייס והרשימה באמת ארוכה שזה מטורף היא תבלוט בפיוד עם כל אחת מהם. |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|