01-12-2025, 10:01 PM
מאטסר ומוקסלי
איך אתם ביום יפה ומשמח שכזה?
איך אתם ביום יפה ומשמח שכזה?
![[Image: 6MdfcWM.png]](https://i.ibb.co/NVKV0BS/6MdfcWM.png)
|
|
|
01-12-2025, 11:09 PM
מה זה היה המשחק הזה
01-13-2025, 12:17 AM
(01-12-2025, 10:01 PM)The Tribal FISH כתב: מאטסר ומוקסלי בגדול הייתי מעדיף שריאל תנצח וביתר הייתה מנצחת 5-2 את ריינה ![]()
01-13-2025, 12:33 PM
01-13-2025, 01:09 PM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 01-13-2025, 01:11 PM על ידי master of doom.)
(01-12-2025, 10:01 PM)The Tribal FISH כתב: מאטסר ומוקסלי בארסה העונה זאת כמו הבחורה הפסיכית שמשחקת איתך חם קר, אי אפשר לאכול אותה כבר. כמובן שניצחון ענק ומשפיל על היריבה הגדולה, אבל צריך לחזור לפרופורציות ולהבין שיש עדיין פער גדול בליגה שצריך לסגור. לגבי ריאל, ריאל מודל 24/25 היא קבוצה גונבת דעת שאם בארסה הייתה טיפה יותר יציבה זה גם היה מתבטא בטבלה. היא חסרת מחץ, אין לה עומק הגנתי (נכון שהיא מתמודדת עם חיסורים משמעותיים, אבל ריאל מדריד לא יכולה להרשות לעצמה להיראות ככה. לוקאס ואסקס מגן ימני... אתם ברצלונה שאין לכם כסף להביא מגן נורמלי במקום קרבאחל?) ולגבי אנצ'לוטי... אגיד משהו לא פופולרי. הוא אוברייטד. מאוד. ריאל כבר שנים איכשהו מנצחת משחקים שהיא פחות טובה בהם, ואני לא זוקף את זה לזכותו. על הדשא הוא לא מוציא מהשחקנים מקסימום, ובעיניי אם בארסה לא הייתה כל כך חלשה וסובלת מניהול איום ונורא הוא גם לא היה זולל כל כך הרבה תארים (בספרד לפחות). אתה לא יכול לקבל 4-0 ו5-2 מברצלונה כשיש לך שחקנים כמו ויניסיוס, אמבפה ובלינגהאם בהרכב. וה5-2 הזה סופר משקר, כי אם שצ'סני לא עושה את הפאול הטיפשי על אמבפה לא הייתי מופתע אם זה היה נגמר בשמינייה או תשיעייה, ההגנה של ריאל הייתה מרגרינה החל מה2-1. בכל מקרה בארסה לימדה אותי השנה לא לצהול ולשמוח אחרי כל השפלה שאנחנו מנחילים לקבוצה גדולה. יכול להיות שאיכשהו נפסיד לאיזה לגאנס או לאס פלמאס בבית, ואז זה לא שווה כלום. המשחק הבא הוא ברביעי מול בטיס במונז'ואיק, משחק גביע לא כל כך פשוט. אראוחו כנראה יחזור להרכב אחרי הפציעה המרגיזה של איניגו, אני מקווה שכן נראה רוטציות גם במחיר הדחה מהגביע. הסגל קצר אבל יש יכולת לקחת אליפות או אלופות, ההרכב שלנו הוכיח שהוא מסוגל להתמודד ברמות הגבוהות ביותר. הבעיה היא שהעונה היא מרתון ולנצח משחק כזה או אחר לא מספיק כדי לזכות בתארים, צריך המשכיות, ובעיקר לא להפסיד ללגאנס בבית.
01-13-2025, 04:51 PM
בארסה כמו בית"ר, מנצחת את הגדולות ונופלת על הקטנות.
כן כן השוותי בין 2 הקבוצות מה קרה. ![]()
01-13-2025, 09:22 PM
כאילו ברור לי שרובכם לא צופים בליגה הלאומית...
אבל המשחק היום של כפר שלם נגד נוף הגליל זה אחד המשחקים המכורים שראיתי... השוער של נוף הגליל עשה קופה טובה
01-14-2025, 05:54 PM
מכירים אומנים שאתם מתים על המוזיקה שלהם אבל מאוד מעורערים על האישיות שלהם?
אז רון נשר ובייחוד האלבום החדש שלו. Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|