Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 4 5 6 7 8 ... 129 הבא »

תוצאות | NXT Stand & Deliver 2026

עמודים (13): « הקודם 1 ... 9 10 11 12 13 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | NXT Stand & Deliver 2026
gilam מחובר
main eventer
תגובות: 6,130
אשכולות: 12
Likes Given: 1,114
הצטרף בתאריך: Nov 2023
04-05-2026, 03:47 AM
טוני אלוף. כל השלושה נגדו כנראה עולים לראשי.
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,543
אשכולות: 1,842
Likes Given: 5,037
הצטרף בתאריך: Jan 2021
04-05-2026, 03:48 AM
I prayed for this and it happened.

יש לי צמרמורת.

טוני דאנג'לו אלוף NXT החדש.

אחד האהובים עליי, איך מגיע לו ראבק. לטס פאקינג גו.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
תבכו
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,543
אשכולות: 1,842
Likes Given: 5,037
04-05-2026, 03:56 AM
(04-06-2024, 07:48 PM)lidoradir כתב:  הלוואי שהדון ינצח.

לפני שנתיים הייתי באולם בפילדלפיה בסטאנד & דליבר ורציתי לראות את טוני דאנג'לו זוכה באליפות NXT. זה לא קרה.

הלילה זה כן.

[Image: Screenshot-1.png]
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
תבכו
הגב

•
חפש
הגב
Triple T מנותק
Acknowledge Me
תגובות: 3,990
אשכולות: 14
Likes Given: 1,287
04-05-2026, 06:43 AM
(04-05-2026, 01:34 AM)lidoradir כתב:  הולי שיט לולה וייס האלופה החדשה !!!

אני רק מדמיין את התמונה של לולה ושל פריסט מחר... Cool
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,349
אשכולות: 8
Likes Given: 11,079
04-05-2026, 07:40 AM
באתי בהייפ לאירוע, קרב יחידים גדול לגרגאנו, אלופי זוגות צעירים שאני זוכר מאיבולב, מרובע שאולי יכניס אותי לעניינים של המוצר.

מבאס לראות את הרסלמניה של הבראנד מופרדת מהרסלמניה האמיתית ובמיוחד באולם קטן. זה מרגיש כמו סתם עוד אירוע, אין את האווירה המיוחדת.

אני חושב שזה קרב זוגות ראשון שלו אמריקנוס שאני רואה ו-ואוו איזה שונה הם מרגישים תחת הדמויות האלה. בכללי האווירה של הקרב עוד לפני שהוא התחיל החזירה אותי לימיה הראשונים של נקסט, טאג צעיר מבחינת קריירה וטאג צעיר מבחינת דמויות, זה מרענן, זה שונה, זה נקסט. פיטיילר מדהימים כרגיל, כיף לראות אותם בפעולה לא משנה מה הם לובשים ועוטים. ואניטי הציגו עבודת צוות יפה, המון מהלכים משותפים שזה מה שאני אוהב לקבל מטאגים צעירים, תראו לי שגדלתם על התרבות הנכונה ושאתם מגיעים בריאים מחשבתית למחלקת הזוגות. אם צריך להתאמץ למצוא את החולייה החלשה אז בראד, אבל זה ליגת פיתוח (כן כן) ואני מאמין שהוא ישתפר. כן אהבתי שבראד עשה לראיו חיים קשים גם הזכיר לו את פיט דאן וגם התחמק מהפינישר שלו. אבל למה רק להתאמץ למצוא את החוליה החלשה אם הMVP של הקרב ממש מול עיניי, בראבו/בייט. הבחור הזה 101 רסלינג. זה היה קרב טוב אבל לא ברמת הטייקאוברים שאני זוכר.

ראיתי את התקציר של הפרי שואו ואת הסגמנט הקצר שאחריו והנה לכם כמה דברים שהפריעו לי -
1.למה ההילים הפסידו?
2.הבן של פינלי נראה מזעזע, הוא חייב שינוי לוק למשהו יותר סופרסטארי.
3.למה המתאבקים הצעירים מתנהגים כמו מארקים ליד הראפרית הזאת?

אליפות צפון אמריקה הציגה קרב רסלינג טוב כיאה לשושלת שלה. הם ניסו לייצר סיקוונס אייקוני באמצע אבל זה סתם היה מהלכים לא קשורים אחד לשני, מבאס. הסיפור של הקרב (מה? אבל זה של AEW) היה טוב, גרגאנו רוכש את הביטחון שלו בחזרה בכדי למלא את הטנק שלן נגד האלוף הצעיר שהגיע עם טנק מלא. יכולתי אפילו להצדיק את ההתערבות של קנדי, שתעשה הכל כדי שבעלה יחזור לעצמו. הסיום היה לא טוב, הפינישר של מיילס נראה נורא אבל כמו שפתחתי את הפסקה הזאת, רסלינג טוב. האיש הנכון יצא עם האליפות וגרגאנו בתקווה שיצא עם הניצוץ והאהבה לרסלינג חזרה.

דיון נראה כמו טאלנט טוב ואחד שיסתמכו עליו הרבה בעתיד, אבל הוא צריך להשתפר על המיקרופון. מנגד, שוגרס יודע לדבר כמו שצריך. אשתדל להיות מושקע במיילס-דיון-דארקסטייט.

ריקי ופייג׳ עם כניסות גדולות, כמו שצריך לקרות באירועים מסוג זה. למה הנדרי לא משקיע יותר בכניסות שלו? ניסו לגרום לנו להתעניין בהנדרי-טוני אבל העיניים שלי היו על פייג׳-ריקי שמזכירים לי את מערכת היחסים של אדג׳-אורטון מ2006-7 רק עם תוספות קומיות (מעולות). ידעתי שהזכייה הולכת לטוני ואם לא הוא אז הנדרי אבל לדעתי הכי הגיע לפייג׳, הוא הטאלנט הכי טוב שיש להם גם בקרב וגם ברוסטר. טוני היה צריך להיות דומיננטי יותר גם בתחילת הקרב, אני לא אוהב שמעלימים מתאבק בקרב מרובה משתתפים, למרות ששוב, ריקי ופייג׳ החזיקו את הקרב הזה.

הערה כללית - לאחת המצלמות (רינגסייד, אזור שולחן השדרנים) היה קצה שרוף שלא תוקן לאורך כל הערב, באסה.

הפסקה הבאה מוקדשת לגילאם, הפרשן שלי לענייני נקסט. אמרת לי שנקסט מציגה עלילות דרמטיות שגורמות לך לחזור כל שבוע כדי לדעת מה יקרה. סימנתי לי את שלושת הקרבות הגדולים של הגברים - משנית, זוגות וראשי. בדרך לאירוע לא שמתי לב לשום סיפור דרמטי שמחייב אותי לשבת מול המסך. במרובע יש לנו אלוף, סיפור אישי של טוני (שלדעתי נמתח הרבה מאוד זמן) והמתיחות ההילית בין פייג' לריקי. בזוגות זה היה טאג שזכה באליפות נגד טאג שזכה בטוען לכתר. אליפות משנית זה אלוף צעיר (מעולה) נגד גרגאנו שהגיע לכאן בעקבות הסיפור האישי שלו וזכה בטעות במעמד הזה שמביא לו קרב אליפות. אין סיפור בין המעורבים בקרבות אליפות. האם פספסתי משהו?

לסיכום, היה רסלינג טוב, קרבות סבבה, צפיתי לצאת מכאן יותר בהייפ לפרקים הבאים. יש את ריקי-פייג׳ ואת מה שקורה עם דארקסטייט שמעניין אותי, נראה אם העניין הזה יסחוב עד הפרק השבועי של המוצר.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב

•
חפש
הגב
gilam מחובר
main eventer
תגובות: 6,130
אשכולות: 12
Likes Given: 1,114
הצטרף בתאריך: Nov 2023
04-05-2026, 08:01 AM
(04-05-2026, 07:40 AM)NaRRative כתב:  סימנתי לי את שלושת הקרבות הגדולים של הגברים - משנית, זוגות וראשי. בדרך לאירוע לא שמתי לב לשום סיפור דרמטי שמחייב אותי לשבת מול המסך. במרובע יש לנו אלוף, סיפור אישי של טוני (שלדעתי נמתח הרבה מאוד זמן) והמתיחות ההילית בין פייג' לריקי. בזוגות זה היה טאג שזכה באליפות נגד טאג שזכה בטוען לכתר. אליפות משנית זה אלוף צעיר (מעולה) נגד גרגאנו שהגיע לכאן בעקבות הסיפור האישי שלו וזכה בטעות במעמד הזה שמביא לו קרב אליפות. אין סיפור בין המעורבים בקרבות אליפות. האם פספסתי משהו?

*אליפות ראשית: יש לך את הסיפור האישי של טוני שזה הכרת הדמות החדשה שלו, פיוד ראשוני מול דארק סטייט שמציגה אותו כצייד
בודד שלא סומך על אף אחד. משם הוא מכוון לאליפות הראשית ומנטרל כל מי שעומד לו בדרך. יש לך את ג'ו שהוא אלוף מעבר בעיקרו.
שהרצון בחגורה שלו גורמת לחצי רוסטר לרדוף אחריו עד שזה מצטמצם ל4 שוב כי אין כוכבים בולטים ברוסטר הנוכחי. ריקי ופייג זה סיפור
של חודשים עם זה השלישיה הצעירה שפייג לקח תחת חסותו ריקי שהבין שבמספרים יש כוח קירב אליו את פייג והרחיק ממנו טיפה את חברי הפרוייקט ועד למתיחות שהתפרצה בקרב. הסיפור סביב החגורה הראשית לדעתי לא הסתיים כי שוב אין כוכבים ברורים ואנחנו נראה הרבה
מתמודדים עליה לדעתי כדי לנסות לבסס כמה מהם בטופ של הקארד.

*גם הזוגות וגם הצפון אמריקה נועדו לתת במה לבנייה של הדמות שמחזיקה בהם בין אם זה מיילס בורן והאגרסיביות שהוא מפתח כדי
להגיע לצמרת של NXT ואולי גם לאליפות הראשית כאשר החגורה והשמירה עליה מבליטה את הסיפור שלו. וחברי הפרוייקט שנכנסים
לפיודים קצרים סביב החגורות שכרגע הם המחזיקים שלהם כדי להכיר אותם לצופה ולבנות את הדמויות שלהם זה ממש על קצה המזלג
כי מדובר בחודשים של בנייה ואני הרוג מעייפות כרגע.
הגב
The following 1 user Likes gilam's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,349
אשכולות: 8
Likes Given: 11,079
04-05-2026, 08:32 AM
(04-05-2026, 08:01 AM)gilam כתב:  *אליפות ראשית: יש לך את הסיפור האישי של טוני שזה הכרת הדמות החדשה שלו, פיוד ראשוני מול דארק סטייט שמציגה אותו כצייד
בודד שלא סומך על אף אחד. משם הוא מכוון לאליפות הראשית ומנטרל כל מי שעומד לו בדרך. יש לך את ג'ו שהוא אלוף מעבר בעיקרו.
שהרצון בחגורה שלו גורמת לחצי רוסטר לרדוף אחריו עד שזה מצטמצם ל4 שוב כי אין כוכבים בולטים ברוסטר הנוכחי. ריקי ופייג זה סיפור
של חודשים עם זה השלישיה הצעירה שפייג לקח תחת חסותו ריקי שהבין שבמספרים יש כוח קירב אליו את פייג והרחיק ממנו טיפה את חברי הפרוייקט ועד למתיחות שהתפרצה בקרב. הסיפור סביב החגורה הראשית לדעתי לא הסתיים כי שוב אין כוכבים ברורים ואנחנו נראה הרבה
מתמודדים עליה לדעתי כדי לנסות לבסס כמה מהם בטופ של הקארד.

*גם הזוגות וגם הצפון אמריקה נועדו לתת במה לבנייה של הדמות שמחזיקה בהם בין אם זה מיילס בורן והאגרסיביות שהוא מפתח כדי
להגיע לצמרת של NXT ואולי גם לאליפות הראשית כאשר החגורה והשמירה עליה מבליטה את הסיפור שלו. וחברי הפרוייקט שנכנסים
לפיודים קצרים סביב החגורות שכרגע הם המחזיקים שלהם כדי להכיר אותם לצופה ולבנות את הדמויות שלהם זה ממש על קצה המזלג
כי מדובר בחודשים של בנייה ואני הרוג מעייפות כרגע.

אז WWE וAEW לא כל כך שונים, גם AEW מקדמת סיפורים בדרך הזאת.
לכל מתאבק יש את הסיפור שלו כפי שתיארת כאן.
הסיפור של מיילס לפי מה שתיארת זה בקרבות בלבד.
להנדרי אין סיפור. זה סיפור של אלוף, לא של הנדרי.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב

•
חפש
הגב
בליסטרה מחובר
Low-Card
תגובות: 667
אשכולות: 0
Likes Given: 76
04-05-2026, 01:37 PM
בשעה טובה, הכי מגיע לו הוא עבר דרך ארוכה האחרים די קפצו לראשית משום מקום
[Image: avatar_36.jpg?dateline=1761682495]
This is the story of a fighter who's got nothing to lose
Battle tested next opponent he choose
Will be left broken and bruised
Just me and my crew
We battle tested
Coming for everything and you know we’ll wreck it

הגב

•
חפש
הגב
Triple T מנותק
Acknowledge Me
תגובות: 3,990
אשכולות: 14
Likes Given: 1,287
04-05-2026, 04:34 PM
עכשיו אחרי הזכייה של טוני, מי יכול להיות הבא בפיוד איתו?

אם מעלים את איתן, הנדרי וסטארקס לרוסטר הראשי?
וואלה הייתי הופך את המשולש של הגברים שיש (בריגס, קארבר וטרוי) לN1C
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,281
אשכולות: 119
Likes Given: 1,038
04-05-2026, 04:56 PM
לולה וייס אלופת nxt לנשים- החלטה מצויינת.
טוני זוכה באליפות nxt- סוף סוף, מגיע לו.

איך היה גרגאנו נגד מיילס?
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (13): « הקודם 1 ... 9 10 11 12 13 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-11-2026, 12:32 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר