11-05-2024, 08:13 PM
גלנט פוטר, ישראל כץ יחליף אותו כשר הביטחון. גדעון סער ימלא את המקום של ישראל כץ כשר החוץ.
|
|
|
11-05-2024, 08:13 PM
גלנט פוטר, ישראל כץ יחליף אותו כשר הביטחון. גדעון סער ימלא את המקום של ישראל כץ כשר החוץ.
11-05-2024, 08:20 PM
(11-05-2024, 08:13 PM)master of doom כתב: גלנט פוטר, ישראל כץ יחליף אותו כשר הביטחון. גדעון סער ימלא את המקום של ישראל כץ כשר החוץ. יומיים לפני תקיפת איראן, איזה טיימינג Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate ![]()
11-05-2024, 08:22 PM
(11-05-2024, 12:20 PM)StavHen כתב: אז אתמול בדרבי החיפאי דיא סבע כבש וחגג מול הקהל של הפועל חיפה איזה בן אדם אדיוט. עד שקצת, קצת נרגעו עליו הרוחות, הוא בוחר לעשות מהלך כזה דבילי ולהפוך את הרוחות לסופה. אחרי זה שלא יתפלא למה כל האש עליו. ![]()
11-05-2024, 08:35 PM
(11-05-2024, 08:13 PM)master of doom כתב: גלנט פוטר, ישראל כץ יחליף אותו כשר הביטחון. גדעון סער ימלא את המקום של ישראל כץ כשר החוץ. נקווה שזה בגלל שהוא התנגד לתקיפת מנע על איראן ולא כדי להעביר את חוק המעונות המזדיין הזה. ![]()
11-05-2024, 08:36 PM
ישראל כץ גיבור מושיע ישראל, רק הניסיון, קור הרוח והאינטילגנציה של מנהיג כמוהו יכולים להוביל אותנו לניצחון המוחלט. משפט שאני שומע כל הזמן - אין כמו ישראל כץ!
![]() תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
11-05-2024, 09:00 PM
(11-05-2024, 08:35 PM)Jon_M0xley כתב: נקווה שזה בגלל שהוא התנגד לתקיפת מנע על איראן ולא כדי להעביר את חוק המעונות המזדיין הזה. נראה שזה יותר גרוע הוא הולך לאשר את חוק הפטור, נמאס לי כבר מהממשלה הזאת, אין פה שאין ניסיון לעזור לאזרח הפשוט... איפה כל החוקים לעזור ללוחמים שלנו שכבר שנה לא רואים את הבית, אשכרה יש חיילים שנולדו להם ילדים ראו אותם יום יומיים במהלך השנה ונהרגו בתפקיד בקרבות, אפילו לא הספיקו להיות עם הילדים שלהם. אם מחר תגיד לי שחיילים ומפקדים מסרבים פקודה בגלל הפיטורים של גלנט + כנראה הדחה של כל שרשרת הפיקוד אני לא אהיה מופתע מזה (לכאורה). ואני מדבר דווקא על לוחמי חי"ר ושיריון.
11-06-2024, 02:16 AM
(11-05-2024, 08:35 PM)Jon_M0xley כתב: נקווה שזה בגלל שהוא התנגד לתקיפת מנע על איראן ולא כדי להעביר את חוק המעונות המזדיין הזה. נו, ומה אתה חושב? לכולם ברור למה גלנט פוטר. הוא לא יס מן של ביבי. הוא השר היחיד המתפקד בכל הממשלה (לצערי עדיף שרים לא מתפקדים על פני שנים שהורסים כמו לא מעט שיש לנו כרגע). תוסיף את חוק המעונות והרצון של לשלוח צווים וקיבלת פיטורים. מסכנים הענבים של ביבי. כולם לוחצים שם. הפעם אייכלר. איזה ראש ממשלה חלש שנכנע לכל גחמה. סתם שאלה, הוא לא אמור להיות עצור על פגיעה בביטחון המדינה? יש לו את הסיפור עם הצוללות שועדת החקירה מתכוונת להזמין אותו בחשד שהוא פגע בביטחון המדינה. יש את החקירה על זיוף הפרוטוקולים. יש את החקירה על הדלפת המסמכים, שריפת מקורות ופגיעה במטרות המלחמה. עכשיו תוסיפו את זה. נניח שיהיו כאלה שיחלקו עלי בנוגע לגלנט. אני לא חושב שיש מי שיחלוק עלי שהניסיונות האלה להעביר חוקים שיפטרו את החרדים, הם פגיעה בביטחון המדינה. מדובר כאן בפגיעה כפולה. גם צבא קטן יותר וגם לקיחת המון כסף מהתקציב שיכול לסייע לצבא וגם בנושאים לא צבאיים. האם זה באמת ראש ממשלה שדואג למדינה? או שהדאגה היחידה היא לכסא. שאפו לגלנט. עשה עבודה טובה מאוד מאז שפרצה המלחמה תחת עוינות די גדולה של הקואליציה כלפיו וכלפי גורמי ביטחון.
11-06-2024, 06:46 AM
בדרך כלל אני לא מגיב על פוליטיקה כי בדרך כלל זה מעניין לי את התחת, אני אדם כזה שמשהו שהוא לא באמת ביכולתי לשנות הוא לא מעניין אותי,
אבל, אני לא מסכים עם פיטורי גלנט - לא מפטרים שר ביטחון באמצע מלחמה, בטח ובטח בגלל פוליטיקה, אגב גם לקולות שקוראים לפטר את ביבי, גם אני לא בעד, זה לא הזמן לעשות רעידת אדמה מדינית, צבאית וממשלתית. יחד עם זאת, אני גם לא מסכים עם כל ההפגנות "ליל גלנט 2" - מחבלי חמאס בחקירות שלהם לאחר ה7.10 אמרו במפורש - זה שישראל הייתה מפולגת וכל היום בהפגנות עזר לנו מאוד ונתן לנו דלק ומהצד השני של המפה אני רואה דיווחים שאיראן מתכננים לנצל את הקרע בעם בשביל לתת לנו מכה אחרת בקיצור דעתי, ישראל צריכה להיות אחת, ישלנו מנהיג (כרגע) צריך ללכת אחריו ולנצח את המלחמה הקיומית הזו, אני רואה אנשים שמתייחסים לזה כאילו זה מבצע , זה לא מבצע זה מלחמה אחושרמוטה מלחמה, ואנחנו לא במצב הכי טוב שיש, אז באמת ישראל צריכה להיות אחת ולפרק לכל האויבים את התחת. Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate ![]()
11-06-2024, 08:31 AM
מישהו יכול להסביר לי למה מבואסים כל כך בערוץ 12? חחח
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|