09-01-2024, 08:09 PM
|
Off topic - כל מה שלא היאבקות
|
|
09-01-2024, 08:12 PM
האוהדים שלהם יכולים לעשות מה שרוצים. כי אין השלכות
רק מה, ההתאחדות פוסקת עונשים מטורפים נגד ביתר אבל כשזה סכנין מותר להם הכל. מנהלת ליגה פח אשפה, אחרי שנה שעברה איבדו כל קרדיט שהיה להם גילוי נאות - בעברי הייתי אוהד הפועל והייתי בהמון משחקים שלהם. לא התחברתי להווי של הקבוצה, אבל זה היה 20 דקות באוטובוס מהבית חחחח כשהייתי בירושלים הייתי במרחק חמש דקות מטדי אבל לא יצא לי ללכת למשחקים של ביתר. כי כבר נכוותי מהכדורגל הישראלי , שחקנים עצלנים שבקושי זזים על המגרש, מחירים מופקעים במזנון... ונמאס לי. חבל תאכלס רציתי להיותבמשחק של ביתר בצד שלהם פעם אחד. הייתי גם ביצועים של הרבה קבוצות אחרות ד''א. משום מה לא יצא לי אצל ביתר ועדיין מרגיש שהיחס אליהם בזיון
09-01-2024, 08:54 PM
(09-01-2024, 08:12 PM)Yovel כתב: שתדע שהם רוצים להשתלב, בגלל בן גביר ואמירותיו הם עושים אצבע משולשת בזמן ההמנון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא ידעתי שאתה כזה מצחיק ![]() (09-01-2024, 08:54 PM)Jon_M0xley כתב: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הקטע שיש אנשים שבאמת סוברים ככה וזה ממש אבל ממש עצוב ... רק חסר שייתלו את זה בזה שבן גביר עלה להר הבית
09-01-2024, 09:14 PM
(09-01-2024, 09:01 PM)Yovel כתב: הקטע שיש אנשים שבאמת סוברים ככה וזה ממש אבל ממש עצוב ... רק חסר שייתלו את זה בזה שבן גביר עלה להר הבית אוהדים זבל תומכי טרור עוד לפני בן גביר. טפי קהל מסריח של קבוצה מסריחה שצריכה ממזמן לא לשחק בארץ. ![]()
09-01-2024, 09:57 PM
(09-01-2024, 09:14 PM)Jon_M0xley כתב: אוהדים זבל תומכי טרור עוד לפני בן גביר. טפי קהל מסריח של קבוצה מסריחה שצריכה ממזמן לא לשחק בארץ.פגשתי בשעה האחרונה הרבה אוהדי ב''ש. הם אמרו שהם ירדו לדשא והחטיפו פה ושם אבל המשטרה ישר התערבה ולא נתנה להם.
09-01-2024, 10:02 PM
(09-01-2024, 09:57 PM)karusi כתב: פגשתי בשעה האחרונה הרבה אוהדי ב''ש. הם אמרו שהם ירדו לדשא והחטיפו פה ושם אבל המשטרה ישר התערבה ולא נתנה להם. חחחחחחח מן הסתם שהמשטרה לא תיתן להם. מקווה שיקבלו את העונש הכי חמור ויורידו אותם ליגה. אוהדים מיץ של הזבל. ![]()
09-01-2024, 10:17 PM
(09-01-2024, 03:48 PM)master of doom כתב: אי אפשר להתלונן על עסקת שליט ובו זמנית להתלונן שאין עסקת חטופים עכשווית. ביבי היה מאוד פסיבי בדיעבד, המדיניות שלו כלפי החמאס נכשלה ואת זה יהיו חייבים לבדוק בוועדת חקירה ממלכתית ולא מוטה. אני לא מתלונן על עסקת שליט, אין לי דעה בנושא. אני לא יודע מה הייתי עושה בעסקה הנוכחית. אני נותן את זה כרפרנס לזה שפתאום כשגורל הקואליציה תלוי בזה, ביבי לא מוכן לעסקה כשבעבר היה מוכן לעסקה הרבה הרבה יותר קשה. הייתי יכול לקבל את זה אם זה לא היה נגוע באינטרסים פוליטיים של שמירת הקואליציה.
09-01-2024, 10:28 PM
(09-01-2024, 04:54 PM)m0tti כתב: אני למשל כן ניסיתי לנהל איתכם דיון אבל התייאשתי זה כבר נגמר ברצח של קסטלמן ושל הערבי ההוא שרצה להתגייר. לא נזכיר כרגע את המקרים שלא נגמרו ברצח. גם אתמול, אתה רואה הפגנה ופרש עולה עם סוס על הבת של צנגאוקר. לא היה רחוק להיגמר בעוד ארון. עוד עצרו את הרופא שרצה לטפל בה בטענה שהוא דחף את הסוס. לצערי לא פעם ראשונה שעוצרים רופא שמטפל. זו לא המדינה שאני רוצה לראות, אולי אתה כן. למה אתה חושב שזה יפחיד מישהו שיוצא למשימה בהנחה שיש סיכוי סביר שימות? האם זה באמת ירתיע אותו? מצד שני אתה מקבל כאן אפקט של כל דאלים גבר. כל אחד עושה מה שמתחשק לו. יורים במישהו שמרים ידיים כי צריך לחסל מהר ערבי ואז לגלות שהוא יהודי. תראה מה הולך בכבישים. זה לא היה ככה לפני 20 שנה. בכל אופן, בכיוון שהמדינה הולכת כרגע, היא תתפרק מעצמה, בין אם פנימית, ביטחונית, כלכלית או שילוב שלהם. וסתם משהו שמעניין אותי - למי שלא רכש כאן דירה עד היום. איך אתם מתכוונים לרכוש אחת בהנחה שזה לא בצפון או הדרום? האם בכלל יש לכם עתיד כאן בהנחה שאין הורים עם גב כלכלי? המחרים ממשיכים וממשיכים לעלות |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|
משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים

![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)