Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

Off topic - כל מה שלא היאבקות

עמודים (1980): « הקודם 1 ... 1063 1064 1065 1066 1067 ... 1980 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
Off topic - כל מה שלא היאבקות
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,760
אשכולות: 11
Likes Given: 1,725
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#10,641
08-13-2024, 04:34 PM
על מה הוויכוח. היה צריך לתת למחבל כדור בראש.
לא מבין למה לא נכנסים לשם ויתורים לכל הנוחבות בראש
הוציאו כבר את כל המידע. עכשיו רק להוציא להורג. שלא יבזבזו לנו כספי מיסים
[Image: a9jUJz0.png]
הגב
The following 1 user Likes karusi's post:
  • Jon_M0xley
חפש
הגב
Asaf מנותק
Low-Card
תגובות: 924
אשכולות: 2
Likes Given: 2,224
הצטרף בתאריך: Jul 2021
#10,642
08-13-2024, 04:37 PM
(08-13-2024, 04:17 PM)Coquina Clutch כתב:  זה תמיד הטיעון הכי גרוע שאני רואה על הדיון הזה. "זה לא המהלך האובייקטיבי, זה ההתנגדות אליו". נכון. ההתנגדות אליו היא *תוצאה* של המהלך. הוא לא מתנהל בואקום. ואם המהלך גורר תגובה כזאת מהעם שקורעת אותו לשתיים, אולי המהלך הזה הוא משהו שצריך לעשות בצורה אחרת או לא לעשות בכלל. לבוא בטענות לאנשים ש*אין להם שום כוח* להחליט כלום ורק יוצאים לרחובות להפגין (את אופי ההפגנות אני בעצמי לא אוהב) במקום לאנשים ש*אשכרה מחליטים ויש להם את הכוח בידיים* זה פשוט טמטום או שגעון. אני לא יודע איך נתניהו עשה את זה וגרם לאנשים לחשוב שההתנגדות למהלכים שהוא עושה היא אשמת *המתנגדים* ולא אשמת *מי שאשכרה קובע פה כבר 15 שנה*.

ההתנגדות היא לא בהכרח תוצאה של המהלך אלא יותר כחלק מהתהליך כי הוא לא הושלם.

עשו לך פה מהלך שפינו יישובים ומעל עשרת אלפים איש מהבתים שלהם תוך כדי התעלמות מתוצאות משאל העם, שליחה למעצרים וכתבי אישום לאלו שיצאו להפגין ולחסום כבישים בזמן שבמקרה הנוכחי חסמו פה הרבה חלקים מהמדינה ונתב״ג (עבירה פלילית) אבל לא עצרו ולא הגישו כתבי אישום, יש פה צביעות כשזה מגיע לאג׳נדה.

המפיגנים עצמם לא רצו אפילו פשרות בעניין הרפורמה אלא פשוט ״לא לגעת בכלום״ וזה אבסורד.

מנהיגות שהעם בחר ברוב מכריע באופן דמוקרטי צריכה שיהיה לה את היכולת לקיים את השקפת עולמה הפוליטית ולא תהיה מוגבלת ברמה כל כך מוגזמת כמו במצב הנוכחי.

ואם יש ממשלה נבחרת שלא מסוגלת לבצע מהלך ולחוקק חוקים כי חלק מהעם לא מקבל את זה אז מדובר באנרכיה ואפשר לסגור את הבסטה.

אני באופן אישי מסכים איתך שדברים צריכים היו לקרות בצורה אחרת תוך כדי הסברה ןשקיפות לציבור מה עושים.

דרך אגב גם אני הייתי חלק מההפגנות אבל עכשיו כשעבר זמן אני צפיתי בהסברים של הרפורמה שמציפה המון קשיים שיש כיום ואין ספק שהיא הכרחית.

הגב
The following 1 user Likes Asaf's post:
  • karusi
חפש
הגב
m0tti מנותק
Brock Lesnar Guy
תגובות: 2,175
אשכולות: 0
Likes Given: 752
הצטרף בתאריך: Aug 2021
#10,643
08-13-2024, 04:45 PM
(08-13-2024, 04:32 PM)wwehof כתב:  עוד פעם אני שואל, מאיפה הנתון שהוא מחבל נאצי. נכון לרגע זה, למיטב הבנתי הוא לא שייך לנוחבה. ומה ההבדל בינינו לבינם אם אנחנו עושים את אותם הדברים שהם עושים? אם זועקים על אונס מהצד שלנו אז איך אפשר להכשיר את הדבר הזה?

אני לא מכיר מה הולך בכל מדינה ומדינה אבל למיטב זכרוני בארה"ב הכניסו לכלא כאלה שעשו מעשים לא ראויים (נדמה לי שעשו זאת בעיראק).

חחחחח איך הגעתי לזה שהוא מחבל נאצי? ניחוש פרוע אחי…
מחבל נאצי זה רק נוחבה?
ומה אתה חושב שנוחבה זה סיירת מטכ״ל ,חלקם נלחמים עם טרנינג וכפכפים

ולא, לא צריך ״לזעוק״ על שום דבר שנעשה למחבל
ב8.10 זה היה מוסכם על כולם אבל אנשים שכחו והתקשורת אכלה להם תראש.
מי שלא מפנים את זה בסוף מציל את סינואר מסרטן כי ״אנחנו לא כמוהם״
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,475
אשכולות: 119
Likes Given: 1,045
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#10,644
08-13-2024, 05:18 PM
(08-13-2024, 04:32 PM)wwehof כתב:  עוד פעם אני שואל, מאיפה הנתון שהוא מחבל נאצי. נכון לרגע זה, למיטב הבנתי הוא לא שייך לנוחבה. ומה ההבדל בינינו לבינם אם אנחנו עושים את אותם הדברים שהם עושים? אם זועקים על אונס מהצד שלנו אז איך אפשר להכשיר את הדבר הזה?

אני לא מכיר מה הולך בכל מדינה ומדינה אבל למיטב זכרוני בארה"ב הכניסו לכלא כאלה שעשו מעשים לא ראויים (נדמה לי שעשו זאת בעיראק).

למה אתה מנסה להגן עליו?
מבחינתי כל עזתי שעבר את הגבול ב7.10 הוא מחבל נאצי בן ז*נה, וחבל שאי אפשר לחסל את כל מי שעבר את הגבול. לא אכפת לי שהם "בלתי מעורבים" או "ילדים" הם ניסו לקחת חלק בזוועות שקרה ב7.10 מגיע להם או כדור בראש או מוות בתלייה בשידור חי בכיכר רבין לעיני כל מי שרוצה לבוא לראות.

כל הפרסומים אומרים שהוא מחבל נוחבה, אבל גם אם לא אז מגיע לו למות בייסורים. למחבל מותר לעשות הכל, אם היו עושים את זה סתם לאזרח כלשהו תאמין לי שהתגובות היו שונות אבל עצם זה שהמדינה מנסה לשמור ולתמוך במחבל מזדיין שניסה לקחת חלק בהפיכה ולמחוק אותנו אז זה בדיחה עצובה. שמחבלים שכן רצחו וכן אנסו בית המשפט החליט שאנחנו מכספי המיסים נשלם להם לעורך דין. מעדיף שהכסף שלי ילך למימון חרדים ולא למימון מחבלים.
למחבלים לא מגיע זכויות ולמזלנו יש לנו את בן גביר שלקח להם הכל(וגם על זה עשו לו פרצופים), ועדיין היועמשית הזבללה הזאת מתלוננת שהם לא מקבלים מספיק בשר או פירות וירקות, טפי. מעניין אם החטופים מקבלים מספיק... חבל שגם בעזה אין מערכת משפט כמו פה ככה היינו יודעים שדואגים לחטופים.

[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב
The following 2 users Like Jon_M0xley's post:
  • Asaf, m0tti
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,902
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#10,645
08-13-2024, 06:05 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 08-13-2024, 06:05 PM על ידי master of doom.)
(08-13-2024, 04:45 PM)m0tti כתב:  ולא, לא צריך ״לזעוק״ על שום דבר שנעשה למחבל

אני האחרון שאכפת לו מאיך שמתייחסים למחבלים. הם חלאות אדם שטבחו באחים שלנו ב-7.10 או לכל הפחות הריעו כשלקחו גופות בחזרה לרצועה, ועל זה אין מחילה.

אבל צריך להבין שאנחנו לא השחקן היחיד פה, וישראל היא לא מדינה שיכולה לעמוד בפני עצמה מול האיומים שלה. האמריקאים מסתכלים, וגם הבריטים, וגם האג, וגם הפלסטינים שהם מספר 1 בעולם בבכיינות ומסכנות. ולכן, צריך לדעת לשחק את המשחק, ולא להתעלל בעצורים/לעשות את זה בלי עקבות. צריך להיות סדר בצבא, גם אם זה קשה מאוד לעשות את זה מול חיות אדם, אנחנו לא יכולים להיות כמוהם או לפחות להצטייר כמוהם, כי אם יבוא יום והתמיכה האמריקאית תופסק אנחנו נאכל אותה בענק.

ממה שחבר ששירת בשדה תימן מספר לי, הסיפור האחרון הוא קצה המזלג ופשוט משהו שדלף החוצה בגלל פעולת המעצר של המשטרה הצבאית. הסוהרים שלנו מזיינים אותם וכביכול עוברים על הדין הבינלאומי, למרות שגם זה לרוב לא קורה סתם מאכזריות. לדוגמה, היה מחבל שהתגאה שהוא אנס ורצח אישה ב-7.10. את מה שקרה לו אחר כך אני אתן לכם לדמיין, אבל בואו נגיד שלא היה שקט באותו לילה. אגב, גם בגזרת איו"ש יש מקרים שקצת לא נעים לדבר עליהם בהקשר של הסכסוך, כמו הרג של פלסטינים על ידי יהודים.

שורה תחתונה, אנחנו צריכים להבין שאנחנו לא לבד פה והתדמית שלנו חשובה. וכדי לחזק את התדמית הזאת, צריך להראות שאנחנו יודעים להתנהל מול חיילים שעוברים על החוק הבינלאומי, כדי שכביכול לא נצטרך שמקומות מושחתים כמו האג ינסו לאכוף את זה עלינו. אני גם חושב שמוטב היה לחסל הרבה מחבלים שכביכול אין בהם צורך, כמובן מתחת לרדאר, מאשר לחכות להעלות אותם למשפט ולהשקיע משאבים בשמירה עליהם. אותו חבר שהזכרתי יצא למילואים 4 פעמים כבר כדי לשמור על אותם מחבלים, שרובם חסרי תועלת מבחינתנו.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • Asaf
חפש
הגב
m0tti מנותק
Brock Lesnar Guy
#10,646
08-13-2024, 06:25 PM
(08-13-2024, 06:05 PM)master of doom כתב:  אני האחרון שאכפת לו מאיך שמתייחסים למחבלים. הם חלאות אדם שטבחו באחים שלנו ב-7.10 או לכל הפחות הריעו כשלקחו גופות בחזרה לרצועה, ועל זה אין מחילה.

אבל צריך להבין שאנחנו לא השחקן היחיד פה, וישראל היא לא מדינה שיכולה לעמוד בפני עצמה מול האיומים שלה. האמריקאים מסתכלים, וגם הבריטים, וגם האג, וגם הפלסטינים שהם מספר 1 בעולם בבכיינות ומסכנות. ולכן, צריך לדעת לשחק את המשחק, ולא להתעלל בעצורים/לעשות את זה בלי עקבות. צריך להיות סדר בצבא, גם אם זה קשה מאוד לעשות את זה מול חיות אדם, אנחנו לא יכולים להיות כמוהם או לפחות להצטייר כמוהם, כי אם יבוא יום והתמיכה האמריקאית תופסק אנחנו נאכל אותה בענק.

ממה שחבר ששירת בשדה תימן מספר לי, הסיפור האחרון הוא קצה המזלג ופשוט משהו שדלף החוצה בגלל פעולת המעצר של המשטרה הצבאית. הסוהרים שלנו מזיינים אותם וכביכול עוברים על הדין הבינלאומי, למרות שגם זה לרוב לא קורה סתם מאכזריות. לדוגמה, היה מחבל שהתגאה שהוא אנס ורצח אישה ב-7.10. את מה שקרה לו אחר כך אני אתן לכם לדמיין, אבל בואו נגיד שלא היה שקט באותו לילה. אגב, גם בגזרת איו"ש יש מקרים שקצת לא נעים לדבר עליהם בהקשר של הסכסוך, כמו הרג של פלסטינים על ידי יהודים.

שורה תחתונה, אנחנו צריכים להבין שאנחנו לא לבד פה והתדמית שלנו חשובה. וכדי לחזק את התדמית הזאת, צריך להראות שאנחנו יודעים להתנהל מול חיילים שעוברים על החוק הבינלאומי, כדי שכביכול לא נצטרך שמקומות מושחתים כמו האג ינסו לאכוף את זה עלינו. אני גם חושב שמוטב היה לחסל הרבה מחבלים שכביכול אין בהם צורך, כמובן מתחת לרדאר, מאשר לחכות להעלות אותם למשפט ולהשקיע משאבים בשמירה עליהם. אותו חבר שהזכרתי יצא למילואים 4 פעמים כבר כדי לשמור על אותם מחבלים, שרובם חסרי תועלת מבחינתנו.

אני מבין את מה שאתה אומר אבל התדמית שלנו תישאר אותו דבר
ושום מקל מטאטא בתחת של מחבל לא תשנה את זה
אחרי שטבחו בנו ב7.10 מישהו שם עלינו? לאט לאט כולם התנערו ובאו״ם נאמרו משפטים כמו ״זה לא קרה בואקום״

מה שקרה בשדה תימן היה צריך להיגמר בזה שאומרים שזה קרה בין המחבלים עצמם וזהו.
למה לנו לנופף בשלטים שזה חיילים שלנו עשו את זה? איפה זה משרת את האינטרסים שלנו?
אפשר לקבור הכל אחי כולל דברים הרבה יותר גדולים מזה

וכן כלפיהם צריך להיות הרבה יותר גרועים ממה שהם ולא צריך להתבייש להגיד את זה
הם לא יבואו לשחוט אותי ואני אטפל בהם כמו ״מדינה מסודרת ומתוקנת״
אני יודע שאתה לא כזה , אבל הגישה הזו זה מה שבסוף הציל את סינואר מסרטן
פשוט מכבסים את זה בכל מיני מילים יפות ומוכרים את זה לציבור
הגב

•
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
תגובות: 1,442
Likes Given: 103
#10,647
08-13-2024, 07:37 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 08-13-2024, 07:41 PM על ידי wwehof.)
(08-13-2024, 04:45 PM)m0tti כתב:  חחחחח איך הגעתי לזה שהוא מחבל נאצי? ניחוש פרוע אחי…
מחבל נאצי זה רק נוחבה?
ומה אתה חושב שנוחבה זה סיירת מטכ״ל ,חלקם נלחמים עם טרנינג וכפכפים

ולא, לא צריך ״לזעוק״ על שום דבר שנעשה למחבל

בטעות נלחץ לי על דווח.
ניחוש פרוע? כי הוא ערבי.
הרי אין שום ראיות שקושרות אותו לאירוע למיטב ידיעתי. יתכן שפורסם שהוא כן היה מעורב ואני טועה כאן, אז תקן אותי אם אני טועה

עריכה: כנ"ל למוקסלי.
הגב

•
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
#10,648
08-13-2024, 07:47 PM
(08-13-2024, 06:05 PM)master of doom כתב:  אני האחרון שאכפת לו מאיך שמתייחסים למחבלים. הם חלאות אדם שטבחו באחים שלנו ב-7.10 או לכל הפחות הריעו כשלקחו גופות בחזרה לרצועה, ועל זה אין מחילה.

זה לא רק כלפי חוץ זה גם כלפי פנים
בסוף אלה אותם אנשים שעלולים לירות בקסטלמן ובערבי ההוא שניסה להתגייר.
זה גם אותם אנשים שיכו אחרי זה יהודים שעשו משהו שלא מוצא חן בעיניהם (ונתתי כאן את דוגמת כתב ynet שהוכה והופשט וזרקו את המפתחות של האופנוע לאש, זה שלא נתנו לערוץ 13 לשדר לפני כמה ימים ועוד). האלימות הזאת תופנה בסוף גם אלינו בין אם בכבישים או בצורה אחרת.
הגב

•
חפש
הגב
m0tti מנותק
Brock Lesnar Guy
#10,649
08-13-2024, 08:35 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 08-13-2024, 08:36 PM על ידי m0tti.)
(08-13-2024, 07:37 PM)wwehof כתב:  בטעות נלחץ לי על דווח.
ניחוש פרוע? כי הוא ערבי.
הרי אין שום ראיות שקושרות אותו לאירוע למיטב ידיעתי. יתכן שפורסם שהוא כן היה מעורב ואני טועה כאן, אז תקן אותי אם אני טועה

עריכה: כנ"ל למוקסלי.

שלפו ערבי רנדומלי מהבית אתה אומר
חפיף על הדיווח זה בטח מגיע ללידור חחחח
הגב

•
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
#10,650
08-13-2024, 09:07 PM
(08-13-2024, 08:35 PM)m0tti כתב:  שלפו ערבי רנדומלי מהבית אתה אומר
חפיף על הדיווח זה בטח מגיע ללידור חחחח

הכפתור קרוב מדי בפלאפון.
זה ששלפו אותו לא אומר שהוא קשור ל-7.10.

בוא לא נשכח שגם שלפו את בן גביר שחלק מזכירים כאן, את הגמד שנחשד בזה שרצה לבצע פיגוע באיילון, את סוכות...
אז מה צריך לעשות להם?
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1980): « הקודם 1 ... 1063 1064 1065 1066 1067 ... 1980 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-24-2026, 10:05 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר