05-01-2023, 03:43 PM
כרמלה וקורי גרייבס בהיריון
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate
![[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]](https://i.imagesup.co/images2/4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png)
|
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
|
|
05-01-2023, 04:25 PM
(05-01-2023, 03:28 PM)NovemberMan כתב: מצד אחד אני מסכים איתך בפן בשטחי, אני חושב שאתה ואני משדרים על אותו גל בנושא הזה. אני לגמרי איתך בכך ששינוי ויזואלי הוא אות כלשהו שמייצג שינוי מנטלי אצל הבן אדם. כל אחד עובר את זה, לא רק ברסלינג. אני בעצמי מאמין גדול בזה, כל שנה-שנתיים משנה משהו כשאני חושב שהגיע הזמן. נגיד ככה - המצב התפיסתי והמנטלי של בן אדם הוא אמת שהיא דיסקרטית ומוסתרת מפני העולם, אבל היא מתבטאת במספר אותות שניתן להבחין בהם: תפיסת עולם, התנהגות, כיצד אתה סוחב את עצמך, וכיצד אתה נראה. ברסלינג לקחו את האספקט הזה והפכו אותו למייצג מהותי ביותר למצב בו מתאבק נמצא. אבל אותות מייצגים משהו מסוים, לכן תמיד יהיו אנשים שיבינו את זה ויתחקו אחרי האותות האלו כדי לזייף שינוי או התפתחות. זה כמו שקודי אמר באחד הפרומואים שלו: הוא לא לובש חליפה כי הוא מישהו חשוב, אלא כי הוא רוצה להיות מישהו חשוב. החליפה כאות לחשיבות, האדם מזהה את זה, ומחקה את זה כדי לאותת שקר מסוים. אני חושב שמתאבקים שמשנים את הויזואליות שלהם כדי להסוות שינוי או התפתחות זה באמת משהו עלוב. אבל אני לא יכול שלא להרגיש קצת סימפתיה כלפי מישהו כזה. אין להם משהו אמיתי להציע כמתאבקים או כדמויות, אבל הם רוצים להתחקות אחרי אלה שמצליחים - אז הם צובעים את השיער, משנים תסרוקת, מתלבשים אחרת, מנסים להשתמש באות הזה כדי למשוך את עצמם למעלה. אם כולנו נתלבש בחליפות - הסיגנל של חליפה כסממן למישהו חשוב הולך לאבד מהאמינות שלו ולהתלכלך. אם אתה מסתכל על מחלקת הנשים בWWE - כולן משנות את צבע השיער כל שלושה ימים, האות הזה נהרס, ואין דרך להפריד בין מתאבקת שעברה משהו בחיים לבין מתאבקת שרוצה בוקינג יותר מפואר. קודי רודס וחליפה ד.א זו דוגמה גדולה יותר מכפי שנראה לעין. הוא לא התחיל את השטיק הזה ב2022, אלא אי שם ב2016. לפעמים צריך לזייף עד שזה נהיה אמיתי. בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
05-01-2023, 05:32 PM
(05-01-2023, 03:28 PM)NovemberMan כתב: מצד אחד אני מסכים איתך בפן בשטחי, לפעמים שינוי "סתמי" כזה בלוק לא נועד בשביל הקהל, אלא בשביל הבוקר. הדוגמא הכי טובה היא שלטון בנג'מין שצבע את השיער לבלונד בשביל שוינס ישים אליו לב אחרי תקופה שהוא נבלע ברוסטר. זה קנה לו עוד פוש קטן במידקארד.
05-01-2023, 05:57 PM
(05-01-2023, 02:13 PM)lidoradir כתב: כרמלה פרסמה בחשבון האינסטגרם שלה שהיא בהיריון וצפויה ללדת בנובמבר.חדשות מדהימות אחרי מה שהם עברו בפעם שעברה. גם טיימינג מצויין כשיש גל שחרורים באוויר וכרמלה יכלה בקלות להיות על קרש החיתוך.
05-01-2023, 05:58 PM
(05-01-2023, 05:07 PM)DarkArts כתב: מחר מתחילה המכירה לאול אין, איזה מושבים הכי נוחים? ![]() זה הכל כמובן לפי דעתי האישית. סימנתי את המושבים המרכזיים, המפה היא כמו CATC, ב-CATC אני ישבתי ב-111 ונהניתי רצח. לא מתקרב למושבי ריצפה באירועים באיצטדיונים. במידה ואני אהיה שוב באירוע באיצטדיון ענק אני אשקול אפילו ללכת לטבעת השנייה - חסרון : מרוחק יותר מהטבעת הראשונה, יתרון : ראייה יותר נוחה לאיזור הכניסות והזירה. הייתי בוומבלי מספר פעמים קח כמה תמונות שצילמתי מהטבעת הראשונה והשנייה(סורי על האיכות קקי היה לי חרא פלאפון) : טבעת ראשונה : ![]() ![]() ![]() טבעת שנייה : ![]() תמונת בונוס : ![]() -- בהצלחה למי שקונה כרטיסים מחר, המכירה תתחיל ב-13:00. ![]()
05-01-2023, 06:48 PM
(05-01-2023, 04:25 PM)SwitchBlade כתב: אני חושב שאתה ואני משדרים על אותו גל בנושא הזה. אני איתך חוץ מזה שאני לא מרגיש סימפתיה, כקהל מרגיש לי שמי שעושה את זה מנסה לרמות את הקהל במודע ואני פחות אוהב שמרמים אותי. אתה מבין שאתה תקוע? תעשה משהו לגבי זה, תשתפר. אלא אם כן זה באמת לא בא ״לעבוד על״ הקהל אלא על הארגון שבו הוא עובד ואז זה באמת קצת עצוב. ![]() (05-01-2023, 06:48 PM)NovemberMan כתב: אני איתך חוץ מזה שאני לא מרגיש סימפתיה, כקהל מרגיש לי שמי שעושה את זה מנסה לרמות את הקהל במודע ואני פחות אוהב שמרמים אותי.מה אתם נכנסים לויכוח פילוסופי. הנראות של הבנות ברוסטר זה לסמן V על פטישים. ליטרלי קטגוריות בהאב
05-01-2023, 11:19 PM
רייטינג : סמאקדאון - 2.473 מיליון צופים, הרייטינג הכי גבוה מאז ה-17 בינואר. דיס איז אינדיז מידקארד ג'יי וייט - 298 אלף צופים, הרייטינג השני הכי נמוך השנה, אחד הרייטינגים הכי נמוכים בהיסטוריה של דיס איז ראמפייג'.
![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|