04-04-2026, 04:58 AM
בן שמרוטה המחבל הזה שיקבל סרטן
|
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 3.4.2026
|
|
04-04-2026, 05:02 AM
וואלה יצאו קוקסינלים.
זיין מנצל את ה'פציעה' של מלו ומנצח אותו בדרך להיל טרן. זיין-טריק ברסלמניה. מלו נשאר בחוץ. באסה. נקווה שטריק ינקנק אותו ברסלמניה. ![]() תבכו
04-04-2026, 06:03 AM
זה רק אני או שאנחנו בדרך להיל טרן של קודי רודס ברסלמניה אחרי הפרומו הזה ? ולמה יש לי תחושה שזה יכלול גם את דה רוק שרצה את הנשמה של קודי בשנה שעברה ? או שאני סתם מפליג רחוק במחשבות שלי ? חחחח
04-04-2026, 06:08 AM
ההייפ לרנדי וקודי ירד לי בטירוף, אין לי מושג מה הם עושים
בנייה קטסטרופלית, הברואל עם המאבטחים שבוע שעבר היה גרוע ועכשיו פאט מקאפי? אני אוהב את מקאפי אבל מה הקשר? זה מרגיש לא קשור כמו שטראוויס סקוט היה לא קשור מה כזה קשה בלהביא מישהו שהקהל היה רוצה לראות כמו דה רוק או קווין אוואנס או דיביאסי? כל ההתחכמויות האלה פשוט רעות, והבנייה לקרב הזה באמת על הפנים עד עכשיו ואני מאוכזב מאוד. למה צריך לערב את האנשים האלה שפשוט לא קשורים לסיטואציה ולגודל האירוע? למה לא לתת לקודי ולרנדי לספר לנו את הסיפור ולעשות את זה קלאסי? אני לא מצליח להבין את זה… וגם אם אתם מביאים מישהו אז תביאו מישהו באמת מעניין וגדול… כרגע אני מעדיף שלסנר נגד אובה יהיה המיין איוונט. הדבר היחיד שיכול להציל את קודי רנדי זה אם יחשפו שדה רוק מעורב והוא זה ששלח את מקאפי, אחרת הם פשוט הרסו הכל
04-04-2026, 06:11 AM
בכללי כל מי שקשור לגזרה של סמאק פשוט כשל כישלון חרוץ מאוד
סמאק קטסטרופה. הבילד של רנדי וקודי אכזבה מטורפת, ריה וג׳ייד משעמם את כולם ומה שקורה עם המחבל בכלל מתחת לכל ביקורת כל הקרבות שמגיעים מסמאק לא מתכוונים לעבודה המדהימה שעושים בראו. אכזבה טוטאלית וחייב להגיד את זה, המוצר בסמאק בשפל היסטורי ואחרי מניה חייב שם ניקוי אורוות וריענון מוחלט באופן מיידי
04-04-2026, 06:50 AM
(04-04-2026, 05:02 AM)lidoradir כתב: וואלה יצאו קוקסינלים. נראה שמישהו ממש חיבל לך בחווית הצפייה. חוץ מזה תדע לך לידור, אם גם אתה וגם סיניישן שהשם השני שלו בתעודת זהות זה "הייפ" טוענים שזה סירחון, כנראה ה-WWE מפשלים בענק. אפילו לא צפיתי בשטות הזאת עם מקאפי בקודי-רנדי וסיניישן הוריד לי את כל הרצון לצפות בחרא הזה. מה אני אגיד לך, מזל שיש ראו.
04-04-2026, 07:14 AM
(04-04-2026, 06:50 AM)master of doom כתב: נראה שמישהו ממש חיבל לך בחווית הצפייה.צודק, טוב שאתה מגיב על רסלינג מדי פעם. ![]()
04-04-2026, 09:00 AM
ממשיכים להתעקש על קודי פייס אפילו שזה לא עובד בשום צורה
ממשיכים להתעקש על זיין פייס אפילו שזה עוד יותר לא עובד וככה הורסים שני פיודים בדרך לרסלמניה וברצינות, יש מישהו שאשכרה יכול להצדיק את פאט מאקפי כבחירה טובה? מעדיף כבר את טרוויס סקוט מתערב ובחייאת, כל הקטע הזה של דנהאוזן היה זוכה ללעג של שבוע אם זה היה בחברה אחרה אחרת. בדיחה שמיצתה את עצמה. ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|