10-02-2023, 09:31 AM
(10-02-2023, 12:52 AM)master of doom כתב: אני מקווה שבניגוד להרבה כוכבים, אדג' יתמקד במה שטוב ל-AEW ולא בהגשמת חלומות אחרונים לפני הפרישה. אני לא יכול לשפוט אותו מן הסתם, הוא שרף 9 שנים על שיקום מפציעת צוואר ואנחנו צריכים להגיד תודה שהוא בכלל בזירה ב-2023, אבל מה שקורה עם אומגה, ג'ריקו ודניאלסון לא תרם שום דבר לארגון בשנתיים האחרונות. מוקסלי גם דוגמה לזה, למרות שבניגוד אליהם הוא קיבל את הספוט כאלוף כשפאנק התנהג כמו אידיוט וסתם את החורים בצורה טובה. בקיצור, מקווה שאדג' ילך בכיוון פאנק ולא דניאלסון.
מבחינתי, אחרי ריצה קצרה וכמה קרבות שבהם אדג' ינצח כמה מתאבקים משמעותיים בארגון, הוא יכול לקחת את האליפות מ-MJF. המעמד של MJF מספיק גבוה כדי להפסיד את האליפות עוד כמה חודשים, ואדג' יכול ללמד את הנקניקים של AEW דבר או שניים על איך להיות חד בקרבות ולנצל הזדמנויות (בקייפייב). אם זה יבוצע נכון הוא יעלה כל אחד שיבוא מולו.
מאמין שהוא יעשה את הקרבות הגדולים נגד אומגה, דניאלסון, כריסטיאן, קלדיו, ג'ריקו(נראה לי אם טוני ירצה נוסטלגיה), אדם קול, סטרונג, פרידמן.
לדעתי הוא בא בשביל כריסטיאן בלבד ואולי חוץ מאליפות זוגות בעתיד הוא לא יחזיק אף אליפות אלא ינסה לקדם ולעזור לאלופים עם הנסיון שלו.
קראתי כשהוא חזר לwwe הוא לא רצה לזכות באליפות והוא אמר את זה לוינס לפני שחזר בראמבל.
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)