07-22-2021, 12:41 PM
(07-22-2021, 07:16 AM)Adam Cole כתב: אני לא מצליח להבין איך גם כשמדובר בטאג הכי טוב, מעניין ומבדר בתקופה האחרונה בWWE ובפרט בRAW (הדבר היחיד שהיה שווה שם צפייה), בכל זאת אנשים ימצאו איך להתלונן על זה.
רידל מתאבק מעולה, אני חושב שקשה מאוד לא להסכים על זה.
רנדי.. חבל לי בכלל לדבר על כמה שהוא גדול.
רידל מתאבק שעלה מNXT לרוסטר הראשי, ומניסיון של מתאבקים שעלו מNXT לראשי - הדרך להתקדם ולהצליח היא לא ממש קלה. אז הנה הגיע רנדי אורטון, המאיין אבנטר, שבעזרת הציוות הזה עוזר לרידל להתקדם עוד שלב ברוסטר הראשי.
רנדי תמיד היה טוב לבד? אין ספק, רנדי תמיד טוב, לבד או בקבוצה. אבל ממה אתה דואג? תהיה בטוח שיום אחד רנדי יחזור לתמונת האליפות. בינתיים, כרגע, הוא לא צריך להיות שם.
מה שיפה בציוות שלו לרידל זה שכנראה אף אחד לא ידע שזה הטאג שהוא היה צריך. זה בא משום מקום וזה התפתח בהדרגתיות, נתן לנו להנות מסיפור יפה שמתבשל מאחורי הטאג הזה מתוכנית לתוכנית, ובעצם עד עכשיו אפילו רנדי עדיין לא פתוח ושלם עם רידל ב100%.
הטאג הזה יתפרק בסופו של דבר, זה לא טאג שנועד להיות לנצח כמו האוסוס. בדיוק בגלל זה צריך להשתמש בכל הכלים הנכונים ורידל צריך להנות ולקחת מרנדי מה שהוא יכול בשביל שאחר כך הוא יצליח לבד.
אמת.
תוסיפו לכל זה שרנדי בעצמו ביקש לעבוד עם רידל וזה אומר המון.
![[Image: 61272c614dca8f92.gif]](https://i.ibb.co/5WYswFGf/61272c614dca8f92.gif)