09-18-2023, 07:30 PM
(09-18-2023, 06:42 PM)SwitchBlade כתב: יש לי כמה סייגים לזה.
אני חושב שהטעות המרכזית לא הייתה העזיבה - בפועל אימפקט היו חמים יותר אז משהם היום, זה היה צעד חכם לעזוב מכל הבחינות: רלוונטיות, ביטחון תעסוקתי, כלכלית ללא ספק, הכל. גם כשמשכללים את הIC והפציעה, הוא עשה בשכל.
יש שתי סיבות לזה:
1. סנטנה חסום בתור טאלנט - הוא לא היה מגיע לאליפות העולם באימפקט.
2. להיות אלוף העולם באימפקט 2023 < להיות טאלנט שמופיע פעם בשבועיים בAEW. לעניות דעתי. מצטער באמת.
אם אנחנו מנסים למצוא טעות במהלכים של סנטנה עד לכאן - הייתי מצביע על כריס ג'ריקו.
אני עדיין חושב שג'ריקו עדיף מלהיות באימפקט, אבל אם כבר היה לLAX צ'אנס להגיע לAEW בלי ג'ריקו (והיה להם, הם היו רותחים כשהגיעו), הייתי מתעקש על זה. גם 2.0 וכל טאלנט אחר שיש לו מספיק משקל צריך להתעקש על זה.
LAX בלי ג'ריקו כנראה לא היו מסוכסכים, וכנראה כבר היו מקבלים ריין כבוד כמו שת'אנדר רוזה קיבלה, באיזו תקופה בה מחלקת הזוגות הייתה מאפשרת את זה.
אני דווקא ראיתי פוטנציאל מבטיח בסנטנה. בתקופה שהזוגות היו המיין איוונט וLAX היו האקט הכי חם באימפקט, סנטנה קיבל בוקינג חזק מאוד והיה נראה שהוא על דרך המלך לריצת סינגלס שלדעתי היה עומד בה בהצלחה.
בנוסף, הקונספט של מה עדיף הוא כמובן סובייקטיבי. אני באופן אישי הייתי מעדיף להיות דג גדול בבריכה קטנה יותר. אם הכסף הגיוני, הייתי מעדיף הזדמנות להוכיח את עצמי כסינגלס (אם זאת הכוונה) ואולי לעבור אחר כך, מוריסי עשה את זה (כלומר, ריצת סינגלס טובה), בריאן קייג' עשה את זה. לא חושב שזה היה יכול להזיק באמת אם יש אתה באמת יכול לשלוף ריצה טובה.
הוא נכנס עם מניה לא ממוקסמת לAEW ובאמת יש לו nothing to show for it. אולי עכשיו יש לו צ'אנס להוכיח, אבל זה קשה עם הופעה פעם בשבועיים בצורה מפוזרת על תוכניות שונות
![[Image: Christian-Cage-I-banged-your-mother.gif]](https://i.postimg.cc/D03gCPZ5/Christian-Cage-I-banged-your-mother.gif)
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!