09-09-2023, 12:47 AM
(09-09-2023, 12:33 AM)SwitchBlade כתב: אבל זה משתמע מתוקף המיקום של הקרב בקארד.
כשיש מופע - כולם יודעים היכן נמצאים הספוטים החשובים. הקרב שנתפס בתור הגדול ביותר יהיה בסוף, הקרב שנתפס בתור האנרגטי ביותר יהיה בהתחלה, קרב פחות חשוב אבל לא מגוחך כנראה יופיע ממש לפני הסוף, והלאה.
לקרוא לזה 'דאבל מיין איבנט' זה לשים שכבה של שקר שלא באמת אומרת שום דבר מעבר למיקום של הקרב בקארד. בתמונה שצירפתי יש לך טריפל מיין איבנט, וזה מתחיל להיות בעיה.
אני חושב שזה גם באופן כללי חלק מגישת "כולם אובר" שיש היום ברסלינג לפיה לומר שמתאבק X > ממתאבק Y זה הדבר הכי גרוע אי פעם. זה למה מעבר למעמד מסוים אתה כנראה לא מסוגל להיות מוצמד נקי מבלי איזשהו סייג, כי כולם אובר. ואז הכל מאבד משמעות.
אני לא רוצה אירוע עם יותר ממיין איבנט אחד, בעיקר מעצם העובדה שלא קיים יותר ממיין איבנט אחד, ובנוסף בגלל שאני חושב שזה גורע מכולם ולא באמת מעלה לאף אחד. אני מעדיף שיקראו לקרב שלי קרב רגיל וישימו אותו ראשון בקארד מאשר שיקראו לו 'מיין איבנט' וישימו אותו בסלוט בו כולם הולכים להשיג אוכל.
אני לגמרי איתך בנוגע ללקרוא לזה ״מיין איבנט״. בטח באירוע של יום אחד. אני רק אומר שלסגור את לילה 1 > כל קרב אחר שהוא לא הקרב האחרון בלילה 2, וזה לא משהו שאפשר להגיד בצורה מובהקת על איזשהו סלוט בקארד רגיל.
![[Image: Untitled.png]](https://i.ibb.co/WykhFYx/Untitled.png)