08-15-2023, 09:59 PM
(08-15-2023, 06:47 PM)Roger כתב: סורי אחי לא מקבל את זה. אני לעולם לא אשים רגליים בצורה מסריחה למישהו שמגיע לו יותר ממני. זה יהיה כדור קשה לבליעה ואני אוכל את עצמי מבפנים, אבל מפה ועד לנסות לבטל את הבנאדם כדי לקחת את המעמד שלו, לעולם לא. אין לזה לגיטימיות, במיוחד אם אתה מעריץ היאבקות. אנחנו אלה שהכי צריכים להיות נגד בקסטייג' פוליטיקס.
אתה צריך להבין, המטרה של האליט הייתה לבטל את פאנק, לגרום לו לעוף מהחברה. החזרה שלו ועצם העובדה שקוליז'ן קיימת זה כי מפגרי מלצר לא כל כך טובים בעבודה שלהם כמו שחסידיהם נוטים לחשוב ולא סיפקו את העבודה וAEW היו צריכים את CM פאנק בחזרה והיו צריכים רענון למוצר שלהם (לא לתת את וומבלי בתור דוגמא למי שמגיב כי זה לא משקף כלום). אסור לנו לתת לגיטמיות לחרא שכזה, לא משנה ע"י מי. אם פאנק היה עושה דבר כזה לסינה למשל, הוא גם היה יוצא אפס מאופס ולא הייתה לי שום סימפתיה כלפיו.
אם מפגרי מלצר החליטו לעשות מעשה שכזה, אני לא צריך לצאת מגדרי כדי לנסות להבין למה. הם פגעו לי במוצר, פאק דם ופאק הרגשות (הרכים כמו של ילדה בכיתה ג') שלהם.
אני לא אומר שצריך לשים רגליים, אלא להבין שבעולם שלנו - אנשים עשויים לעשות את זה לך.
הביקורת הגדולה שלי על פאנק היא שהוא לא היה חכם מספיק כדי להבין מה מנסים לעשות לו. זה שאתה לא מקבל את המעשים האלה לא אומר שהם יפסיקו, בחיים שלך המון אנשים הולכים לעשות לך דברים שיעצבנו אותך, אבל הם פחות או יותר בגדר החוק.
אני כועס על האליט, אני זורק עליהם זבל כבר תקופה, וגם אז אמרתי במילים האלה ש"אני שופט אותם לרעה".
כי, כן - זה משפיע על איך אני תופס את האליט ועל איך אני שופט אותם. אני נגד זה חד משמעית, אבל מבין את זה. דרך אגב - אני בדעה שתמיד צריך לעשות מאמץ כדי להבין את אלו שמנסים לפגוע בך, לא בגלל שזה הדבר הנכון לעשות, אלא בגלל שזה הדבר המועיל לעשות.
הבאקס עושים דברים לא מגניבים, אם פאנק היה חכם, הוא היה מנסה להבין למה, ואולי מוצא דרך פעולה שיכולה לנטרל אותם, בשונה מפשוט להתעצבן ולעשות מעצמו צחוק בפומבי. זה משחק פוליטי, ופאנק צריך להיות פוליטיקאי שיודע לשחק defense כמו שצריך, מול שחקנים מחוננים כמו האליט. זה הכל. זה לא אישי, האליט היו עושים את זה גם לריין נמת' אם ריין נמת' היה מאיים עליהם כמו פאנק.