(08-15-2023, 06:06 PM)SwitchBlade כתב: אחי, אתה ואני אוהבים דברים דומים ברסלינג.
מציע לך להקשיב לי פשוט ולקרוא את מה שאני אומר בטון חברי.
אני סובל מאוד ממה שהאליט עושים כרגע, שים לב לחתימה שלי, אני מתבאס מזה. אני נהנתי ועדיין נהנה מקוליז'ן, זה החזיר לי המון תשוקה לרסלינג. עבורי לקחת את קוליז'ן זה משהו מבאס לגמרי, אני פוחד שזה יקרה.
כל יום ראשון אני רואה קוליז'ן ונהנה מכל רגע.
עדיין אני יודע שאנשים לא חייבים לי כלום.
אף אחד לא חייב לפרוש בפניי שטיח אדום. אם אני רוצה להיות מספר 1 בכיתה, זה לא אומר שאנשים אחרים חייבים להנמיך את עצמם כדי שזה יסתדר עם האספירציות שלי. אם אני רוצה לקנות כרטיס בשורה 1 בכיסא מספר 3, זה לא אומר שאנשים מנועים מלקנות את המקום הזה לפניי. אם אני רוצה לשכור דירה שמוצעת במרכז תל אביב ב2,000 שקל לחודש, זה לא אומר שלאנשים אחרים אסור להציע מחירים גבוהים יותר ולקחת את הדירה לעצמם.
האליט עושים מעשה מסריח שפוגע בי בעקיפין, אני מבין למה הם עושים את זה, ואני חושב שזה הגיוני שהם יעשו את זה בהינתן העובדה שפאנק מביס אותם אם זה מירוץ הוגן.
אתה בחור חכם רוג'ר, נניח ותהיה במקום עבודה מסוים, ואתה תהיה מועמד לקידום, אבל קולגה שלך שהוא פחות מוכשר ממך ירצה גם את הקידום, מה יקרה? האם הוא מוכרח לוותר על השאיפות שלו בגלל שאתה יותר טוב? רוב הסיכויים שזה לא יקרה. תבין מאיפה אני מגיע - אני מתבאס שזו המציאות, אבל אני מקבל אותה, כי אני לא יכול לשנות את העולם, ומיותר לי לכעוס שהעולם הוא ככה.
סורי אחי לא מקבל את זה. אני לעולם לא אשים רגליים בצורה מסריחה למישהו שמגיע לו יותר ממני. זה יהיה כדור קשה לבליעה ואני אוכל את עצמי מבפנים, אבל מפה ועד לנסות לבטל את הבנאדם כדי לקחת את המעמד שלו, לעולם לא. אין לזה לגיטימיות, במיוחד אם אתה מעריץ היאבקות. אנחנו אלה שהכי צריכים להיות נגד בקסטייג' פוליטיקס.
אתה צריך להבין, המטרה של האליט הייתה לבטל את פאנק, לגרום לו לעוף מהחברה. החזרה שלו ועצם העובדה שקוליז'ן קיימת זה כי מפגרי מלצר לא כל כך טובים בעבודה שלהם כמו שחסידיהם נוטים לחשוב ולא סיפקו את העבודה וAEW היו צריכים את CM פאנק בחזרה והיו צריכים רענון למוצר שלהם (לא לתת את וומבלי בתור דוגמא למי שמגיב כי זה לא משקף כלום). אסור לנו לתת לגיטמיות לחרא שכזה, לא משנה ע"י מי. אם פאנק היה עושה דבר כזה לסינה למשל, הוא גם היה יוצא אפס מאופס ולא הייתה לי שום סימפתיה כלפיו.
אם מפגרי מלצר החליטו לעשות מעשה שכזה, אני לא צריך לצאת מגדרי כדי לנסות להבין למה. הם פגעו לי במוצר, פאק דם ופאק הרגשות (הרכים כמו של ילדה בכיתה ג') שלהם.
הרסתם.
![[Image: Khan-H-1140x641.jpg]](https://cdn1.bloodyslam.com/uploads/3/2025/01/Khan-H-1140x641.jpg)
הכל.