08-03-2023, 12:16 AM
(08-02-2023, 11:53 PM)RM Punk כתב: אפשר לעשות פאנק-MJF, זה שני מתאבקים שטוענים לאליפות הראשית, זה פיוד דמים, זו האינטרקציה האחרונה של פאנק לפני הבלאגן בשנה שעברה. יש כאן קייס. אני לא אומר שלא.
אני עדיין נשאר בעמדה שלי. בנקודת הזמן הנוכחית, MJF ואדם קול ביחד שווים הרבה יותר מאשר כל אחד מהם לחוד. הסטוריליין שלהם לצד ההתבססות של קוליז׳ן (עם פאנק בראש, ועכשיו גם עם חגורה) אלו בערך שני הדברים הכי טובים שקרו ב-AEW ב-2023. ״המרעננים של הקיץ״. אני חושב שזה עוד מוקדם מדי מנקודת מבט של סטוריליין לפדות את הדבר הזה בקרב אלוף נגד אלוף, וזה ירגיש כמו רגרסיה של MJF. אני מעדיף לקדם את הדמות החדשה שלו וליצור חיכוך מחודש שלו עם פאנק שיקח את הסיפור למקום אחר, בלי שזה יהיה הבלואו אוף לפיוד מהשנה השעברה.
ואני לא מקבל את הטענה על קרב 1 על 1 במיין איבנט. בשנה שבה שניים מקרבות השנה ב-WWE היו קרבות זוגות שסגרו אירוע, אחד מהם את רסלמניה (והלילה המוצלח מהשניים), זו פשוט טענה מוזרה. תגידו שזה יוצא מהכלל רק כי זה הבלאדליין וסטורי של 3 שנים וכו׳? אולי. תגידו שזה רק לילה ראשון ובעצם רומן-קודי סגר את רסלמניה? אחלה. אבל קודי-רומן היה קרב עם בילד אפ ומעמד שהצדיק את הספוט. אין ב-AEW קרב 1 על 1 שמרגיש לי שראוי לסגור את האירוע הזה שהוא לא פאנק-אומגה. כל דבר אחר ירגיש קטן מדי. אבל לשים בזירה את פאנק, בריאן, קול ו-MJF? לא מיקס חסר חשיבות, אלא האקט הכי חם בארגון כרגע מול שני היריבים הכי גדולים שלו מהשנה וחצי האחרונות? שני השמות שהם גם הכי מוכרים וגדולים בארגון וגם מהטובים שבו? תנו לארבעה האלו לחלוק זירה, וכל אחד מה-80 אלף באיצטדיון יהיה מרותק לזירה.
אול-אין הולך להיות אירוע הרסלינג הגדול ביותר בשנים האחרונות.
אולי אפילו עשור+ אחורה.
אתה אומר לי שהheadline של הקרב הזה הוא קרב זוגות ללא שום משמעות?
קרבות שהם לא 1 על 1 שסוגרים אירוע בהצלחה זה היוצא מן הכלל.
אוסוס/קווין את סאמי, יאנג באקס/גולדן לאברס, יאנג באקס/אומגה והאנגמן.
אלה יוצאים מן הכלל, ניתן להשתמש בהם בשמחה לPOC כלשהו של "ניתן לסגור אירוע עם קרב לא 1 על 1", אבל בפועל - קרב זוגות צריך גם הוא להצדיק את עצמו מבחינה עלילתית כדי להתקיים.
אני אעלה על העץ אפילו יותר גבוה - כדי שקרב 2 על 2 יהיה ראוי לבמה שאתה מציע, הוא צריך לעמוד ברף הצדקה עלילתית הרבה יותר גבוה מקרב 1 על 1.
אתה למעשה מציע קרב זוגות בלי בנייה, שמסתמך נטו על העובדה שטאלנט גדול פוגש טאלנט גדול אחר. MJF-קול זה צד אחד בסיפור, אבל לשרוף את בריאן-פאנק ואת האינטרקציה הראשונית שלהם כקאנון בAEW על קרב זוגות שהוא למעשה כסת"ח מפאת חוסר בנייה? לדעתי בזבוז.
בכנות הייתי מעדיף MJF-אוספריי, תלוש מהמציאות ככל שיהיה, או אפילו MJF-אומגה, או אומגה-סוויצ'בלייד, והמון קרבות 1 על 1 אחרים, על קרב 2 על 2 שלא מגיע משום מקום ולא הולך לשום מקום. אני חושב שבתוך המיקס של ה4 שהצעת יש מיקסים שכן יש להם חשיבות, אבל המיקס הספציפי של ה4 האלה? אין לו שום עוקץ, וגם חבל לקיים אותו.
כל העולם יודע שפאנק-אומגה זה המיין איבנט שצריך להכריח אותם לקיים. ואם לא, אז אני בכנות מעדיף להקריב את MJF-קול בשביל שנוכל לקבל 1-1 קלאסי, יפה, ראוי, וטוב במקום קרב מרובה משתתפים שאני באופן אישי אפילו לא ארצה לראות מהבית.