07-30-2023, 04:03 PM
(07-30-2023, 03:37 PM)Jon_M0xley כתב: לא אקרא את הלבן כי לא ראיתי עדיין.
לגבי יניפר כן הבנתי מה קורה איתה פשוט כל הצירי זמן הרגו אותי, אבל בפרקים בסוף הכל מסתדר. נראה לי מחר אני אתחיל את העונה החדשה, מבאס שמחליפים את גארלט יהיה לי קשה(יש לי חברים שלא רואים את העונות הבאות בגלל שמחליפים אותו). גם כן טפי על dc.
וויצ'ר זאת סדרה שבאמת לא הצלחתי להתמודד איתה בצפייה אחת. ראיתי אותה כמה פעמים, גם לכיף (במיוחד בעונה הראשונה שבה ברגע שמבינים שאלה צירי זמן שונים היא ממש כיפית לדעתי) וגם כדי להצליח להבין בבירור מה קורה. זאת לא רק בעיה של צירי זמן, יש פעמים שהעלילה מדברת על אירועים שאני צריך להבין שקרו (יש לי דוגמה מהעונה השלישית אבל אחכה עם זה), ורק בצפייה שנייה הצלחתי לחבר את כל החוטים ולהתלהב.
לגבי העונה השלישית (אל תדאג זה בלי ספויילרים) - בדיעבד אחרי שראיתי הכל, אני חושב שלי ספציפית יצא טוב שהם פירקו את העונה לשני חלקים. ראיתי את 5 הפרקים הראשונים, וכשיצאו ה-3 הנוספים עשיתי בינג' מתחילת העונה השלישית ו-וואו כמה שזה סידר לי את העלילה ועשה את הפרקים אחר כך הרבה יותר גדולים. אם מישהו מתקשה ומוכן להשקיע את הזמן שלו בזה, אני ממליץ בחום.
לגבי גראלט וקאביל, פשוט באסה. הנרי קאביל יצא אידיוט בקטע הזה עם סופרמן. אחרי 3 עונות זה גם על הנייר דופק את הסדרה, כי התרגלת לשחקן שמגלם את גראלט בצורה ספציפית עם ניואנסים מסוימים ועכשיו צריך להתרגל לשחקן אחר. זה גם תמיד נראה לי מפגר בטלוויזיה, לראות דמות שמגולמת על ידי שני שחקנים. חוץ מזה גם מילא קאביל היה שחקן גרוע, כבר התחברתי אל הגראלט שהוא מגלם כי הוא היה מצוין, אני לא מכיר את ליאם המסוורת' אבל סקפטי לגבי זה שהוא יהיה טוב כמו קאביל.