07-30-2023, 10:41 AM
(07-30-2023, 09:18 AM)Jon_M0xley כתב: אני חיכיתי עד שתצא שחלק השני כדי שאראה הכל רצוף.
אגב ראיתי את עונה 1 2 בבינג, חייב לציין שבעונה 1 לא הבנתי מה קורה וכמעט הפסקתי לראות כי לא התחבר לי העלילה. מפה לשם המשכתי עד שהגענו לפרק לקראת הסוף ושם נפל לי האסימון שכל עלילה זה בציר זמן שונה, סירי בהווה, גארלט בעבר ואז יצא לי אההההההההההההההה הבנתיייי חחחחח.
יש תסביך קשה בסדרה הזאת (וכנראה גם בספרים) עם כל העלילה הלא ליניארית. לפעמים זה מעצבן, לדעתי זה מאלץ אותך לראות את העונות יותר מפעם אחת כדי להבין, אבל כשזה מתחבר זה נהיה מעולה. בעונה הראשונה היה לי מזל כי קלטתי משפט על קלנת'ה שסידר לי את זה שגראלט וסירי לא באותו ציר זמן, על ינפר לא היה לי מושג (אגב, רק בבינג' שעשיתי על כל הסדרה עכשיו גיליתי שהתהליך של איבוד הפוריות הוא משהו שלא היה בשליטתה, כי היא לא רק הפכה ליפה אלא גם קיבלה גוף שלא מזדקן והמחיר שלו הוא הפוריות. זה עדיין לא עושה אותה נסבלת בעונות הראשונות אבל כן יותר הגיוני).
בכל מקרה, פרק 6 היה טיל, הפיק של הסדרה עד כה. הפרקים אחר כך היו הכנה לעונה הבאה, גם הכותבים אמרו שהם העדיפו להכין את הקרקע לעונה הבאה בפרקים האחרונים ולא לסיים אותה עם אירוע שלא יודעים עדיין מה התוצאות שלו. כותב בלבן כי זה ספויילר מעונה 3: אהבתי מאוד את וילגפורץ. הולי שיט, איזה קרח בורידים כשהוא זרק את טיסאיה. ואז הוא הלך לאמהר והביא לו את הסירי המזויפת, וכנראה על הדרך הרג את אניקה ואיש הזאב שלה. נראה גם מה יהיה עם סירי, המפגרת האלפית השפיעה עליה והשחקנית שמגלמת אותה אמרה שבספרים זה הרגיש לה כמו תהליך של איבוד הנשמה שלה, יש לי תחושה שהיא תצא מהמדבר יותר חדה ורעה. הייפ לראות את וילגפורץ האשך הזה מקבל ממנה או מגראלט מכות.