(07-26-2023, 12:02 PM)SwitchBlade כתב: אחלה תומר ציינת שמות של היי פליירים,
מן הסתם לקחתי אותם בחשבון כשכתבתי על ג'ף.
אני באמת חושב שהיחיד שאולי גרם לי להסתייג זה ריי, אבל חוץ ממנו?
וגם עם ריי, ג'ף הכי טוב.
אני לא מדבר על רזומה או מעמד או וורקרייט, אני פשוט אומר שבזמן שהיי פליירים אחרים ידעו לגרום למהלך להיראות נקי ויפה, ג'ף (שמחזיק בפינישר האסתטי ביותר ברסלינג) גרם למהלכים שלו להיראות פרועים וכואבים.
לדעתי אין היום היי פלייר שמסוגל לעשות דבר כזה. זה לא הסטייל של איזה ריקושט או איזה ריי. הם מבצעים סלטה ממש כאילו תלשו אותם מהאולימפיאדה, ג'ף לרוב זורק את הגפיים שלו לכל עבר וזז לכל כיוון ואף מתאבק אחר לא הצליח לשחזר את הסגנון שלו.
בנוסף מבחינת יכולת אתלטית טהורה, ג'ף הצעיר הוא באופן טבעי ההיי פלייר הטוב בהיסטוריה. הוא יכל לעשות ב1998 דברים שדנטה מרטין לא יכול לעשות לפני שהלכה לו הרגל.
שתוק.
וואו מזה לא. שום סיכוי בעולם. דנטה מרטין אתלט טבעי עם קפיצה ישרה סופר מפחידה ויכולת פליפית מהמטורפות שיש בביזנס של היום (שדיי מתבסס על יכולות פליפיות). הוא היה DIVER בעברו ויש לו רקע בדברים האלה. הקפיצות של ג'ף לא מצריכות יכולת אתלטית מטורפת אלא פשוט חוסר פחד לזרוק את עצמך מגובה או על רהיטים. אלה דברים שאם יש לך אז עם טיפה יכולת פיזית גם אתה תוכל לעשות מה שג'ף הארדי עשה.
אתה סתם מדבר ממארקיות יתר גיאצ'וק. זה ה-L היומי שלך כנראה.
הרסתם.
![[Image: Khan-H-1140x641.jpg]](https://cdn1.bloodyslam.com/uploads/3/2025/01/Khan-H-1140x641.jpg)
הכל.