(07-19-2023, 08:22 PM)orgibor כתב: שים לב שעד עכשיו לא עניתי, קראתי את הדיון, אמרת כמה דברים שאני מסכים איתם וכמה דברים שלא וזה בסדר גמור לזה נועד האשכול, בתגובה האחרונה פשוט לא נראה שהבעת דעה בכלל, אמרת בערך "אני חושב שהוא טיפש כי אני לא אוהב אותו והוא עושה דברים שאני לא אוהב לראות".
גם אני לא מתחבר לסגנון הזירה של מוקסלי, גם אני לא אוהב לראות "שישליקים בתוך הראש" אבל מה בין זה ובין "מוקסלי טיפש"?
הקרב עם הספוט הספציפי הזה הוא קרב דת'מאצ' מאירוע של סטרונג עם קהל מאד ספציפי ואנשים שצפו בקרב בעיקר בשביל ג'ון קסאי שנחשב לאגדת דת'מאצ' וזה מה שהקהל שלו אוהב לראות, זה לא מיועד אלינו אז למה זה מטריג אותך?
ראיתי גם שאתה מאד אוהב את אדי קינגסטון לצורך העניין והרבה מהדברים שעושים את אדי כל כך אובר הם דברים שעבדו עבור מוקסלי עד עכשיו אז מה גורם עבורך לפער כל כך תהומי ביניהם?
אם אקבל תגובה עניינית אענה לגופו של עניין, אם זאת תהיה עוד תגובה מעצבנת אני מבטיח להתעלם כמו שעשיתי עד עכשיו.
שמע, לא תשכנעו אותי אחרת. אני חושב שהוא טיפש. שמעתי אותו מדבר מחוץ לזירה ולא בקייפייב ואני ברצינות חושב שהוא דביל. כשהוא למשל אומר שאיך זסה יכול להיות שדומינוס פיצה התעצבנו על זה שהיה בPICTURE IN PICTURE ספוט שהחבר הכי טוב שלו (עבריין מורשע נרקומן ששדד בנקים) חתך לג'ריקו את המצח עם חותך פיצה. שהטיעון שלו היה: "מה הבעיה?? זה היה עוזר להם למכור עוד פיצה", אני מבין שלא מדובר פה באיינשטיין.
רוצים להגיד שהוא גאון וכל כך חכם וכל כך אובר - תגידו. אני אגיד את ההפך, כי זה מה שאני רואה. חבל על הזמן של כולנו. אם עושה לכם טוב להילחם בטריגר העצום שקיבלתם מזה שאמרתי שהוא טיפש, אז תחסכו את זה ממני.
הרסתם.
![[Image: Khan-H-1140x641.jpg]](https://cdn1.bloodyslam.com/uploads/3/2025/01/Khan-H-1140x641.jpg)
הכל.