07-19-2023, 09:28 AM
(07-19-2023, 12:28 AM)wwehof כתב: עריכה: מוסיף עוד משהו ששכחתי. כמה ניטס צריך בשביל לראות טוב באור שמש חזק. הפלאפון הנוכחי עושה בעיות בשמש חזקה גם כשהוא על בהירות מקסימלית.
1. גם אני לא
רק בגלל ההמלצות בסרטון שאמרו שחלק מהמצלמות לא משהו, החלטתי לעשות בדיקה.
2. האוזניות הגיעו עם הפלאפון או שרכשת? שמתי לב שהמבחר של type c מצומצם מאוד.
המון שינויים עשו בתחום הפלאפונים בשנים האחרונות.
אני לא אוהב הרבה מהם כמו:
1. אי אפשר להוציא את הסוללה. זה היה מאוד שימושי. היו לי שתיים אז הייתי מחליף כשאחת עמדה להיגמר במהלך היום.
2. חייב את המוט מתכת שמגיע עם הפלאפון כדי להוציא את המגירת סים.
3. אוזניות - פחות ופחות פלאפונים שמגיעים עם חור 3.5 לאוזניות. היו לי אוזניות מעולות של סאנהייזר שהיה אפשר גם להגביה ולהנמיך וגם להעביר שירים. כשרכשתי אוזניות חדשות לפני כשנה, חיפשתי בנרות משהו כמו עד שמצאתי. נציג של נותן האחריות אמר לי שזה מתאים גם לאמדרואיד למרות שהיה רשום אייפון. בדיעבד הוא טעה והחנות לא היתה מוכנה להחליף.
האוזניות הגיעו ביחד עם המכשיר, לדעתי הם כבר הורידו את האוזניות מהחבילה.
זה מעצבן כי משלמים ים כסף על מכשיר, מה אתם מורידים לי מהחבילה... הורידו אוזניות, הורידו ראש מטען(עכשיו זה רק כבל). כל זה מדובר על חברת גלאקסי לא יודע על השאר.
כן הקטע עם הסוללה מטומטם, פעם אחרי כצה שנים יכולת ללכת להחליף כשהיא כבר לא מחזיקה אבל הסוללות היום טפו טפו לא איכזבו אותי. מחזיקות ליותר שנים.
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)