07-18-2023, 07:35 PM
(07-18-2023, 07:00 PM)SwitchBlade כתב: אני לא באמת מבדיל בין רוג'ר לרועי אז אני אתייחס לשתיהן.
זה שלסנר בעצמו הרוויח כמו מלך מהסטריק זה אחלה, אבל מבחינת עלות אלטרנטיבית כל המהלך עם לסנר צונח ישר על הפרצוף.
זו אנרגיה פוטנציאלית, ממש ממש עצומה, אולי האנרגיה הפוטנציאלית העצורה הגדולה ביותר בהיסטוריה של רסלינג. לסנר ללא ספק הרוויח ממנה ואנחנו ללא ספק קיבלנו מפלצת, ודראו, וקרבות מבדרים, ומישהו לג'יט, ומה לא. אבל ביחס לעלות של לשבור את הסטריק?
שוב אני חופר, אבל ROI. ובמקרה של הסטריק ה-I הוא עצום, ענק, גדול, מפחיד. מספיק גדול כדי ליצור דור שלם של כוכבים, כדי להפוך מישהו לכוכב בן-לילה, כדי ליצור את ה-רגע ברסלינג ל20 השנים הקרובות. וה-R הוא גדול גם הוא, לסנר עשה עבודה טובה. אבל זה ביחס לזה? כנראה שזו אחת מהבחירות החלשות שהיו יכולות להתקבל ע"י WWE.
בסופו של דבר במבחן התוצאה WWE הצליחו לבנות על הריסות ההילה של טייקר את ההילה של לסנר, שהיא מעולה, אבל פחות גדולה. אף אחד אחר לא באמת הרוויח מהסטריק הזה חוץ מלסנר, והוא הרוויח פחות מאשר שWWE השקיעו בו עם הקרב הזה.
ושוב, לומר שלסנר הוא היחיד שטייקר יכל להפסיד לו זה טיעון מעגלי מעפן בגלל שבפועל זה בדיוק מה שקרה, אז ברור שזה לא יכול לקרות אחרת.
זה כמו לומר שריינס הוא היחיד שיכול לסחוב את הארגון כי ריינס הוא מי שבפועל סוחב כרגע את הארגון. זה לבנות קיר אבן באמצע שום מקום, זה לא באמת טיעון.
אני לא כל כך זורם עם הדימוי הזה. שבירת הסטריק היא לא אנרגיה פוטנציאלית שאפשר לחלק בין הרבה מתאבקים וליצור דור שלם של כוכבים. שבירת הסטריק היא הישג שנועד בטווח זמן המיידי למנף מתאבק אחד שאמור לרוץ עם זה. כל מה שמגיע לאחר מכן זה כבר נעלם בסדר גודל שאי אפשר באמת לחזות מראש. כמו שבדיוק לפני כמה עמודים אנשים דיברו על זה שלא רוצים לתת לג׳יי להצמיד את רומן, כי לא מספיק סומכים על זה שהוא יידע להישאר מעניין לאורך זמן.
לשבור את הסטריק זה באיזשהו מובן גם עול. נשמע מצחיק, נכון, אבל להיות זה ששובר את הסטריק אומר שאתה צריך לעמוד בציפיות כל כך גבוהות על כל פיפס שאתה עושה, שסביר מאוד להניח שהרבה מתאבקים אחרים היו כושלים במשימה הזו. יש אין ספור דוגמאות של מתאבקים שקיבלו את כל הפוש שאפשר לדמיין, ולא סיפקו את הסחורה. בין אם זה בגלל שהם פשוט לא מספיק טובים, לא היו בשלים לפוש הזה, או שהקהל פשוט החליט שהוא לא רוצה אותם.
אני לא יכול באמת להתעסק במה היה אם ומי היה יכול אולי להפיק מזה יותר. לנסות לטעון מה היה קורה אם פאנק היה שובר את הסטריק ב-2013, או קווין אוואנס ב-2017, או אם רוסב היה מקבל בוקינג של מונסטר היל ורץ עד הסוף - זה תלוש וחסר ביסוס הרבה יותר מאשר לטעון ״מה שקרה בפועל היה יותר טוב מכל דבר אחר״. בתרחיש השני לפחות יש משהו מוחשי להתבסס עליו.
כל מה שאני יכול לעשות זה להתייחס למה שקיבלנו בפועל, לשפוט את לסנר לגופו, ולסנר בעיניי עמד במשימה. להיות הדבר הכי מעניין בארגון במשך שנתיים+ זה לא מובן מאליו בשום צורה. הקרבות שלו בשנה שאחרי הסטריק היו הטובים ביותר בארגון. וכן, קל לי להגיד שהוא היה הבחירה האפשרית הכי טובה כשאני נזכר ברוסטר של ה-WWE בפועל בשנים האלו. להוציא את השילד, לא היה שום אקט מיוחד שהרגיש שיכול לרוץ עם פוש כזה, וגם במקרה של השילד אנחנו יודעים בדיעבד שלקחו עוד כמה שנים עד שהם ממש השתפשפו.
זה שריינס לא עמד בציפיות של ה-WWE ולא היה מספיק אובר כדי לנצח את לסנר, זה שהם בחרו כעבור שנה לתת לגולדברג את ההישג - אלו החלטות שצריך לבקר לגופן. זה לא קשור ללסנר עצמו ולמה שהוא פיזית עשה עם ההילה שהוא קיבל.
![[Image: Untitled.png]](https://i.ibb.co/WykhFYx/Untitled.png)