07-18-2023, 06:18 PM
(07-18-2023, 05:55 PM)Roger כתב: אסור לשכוח שגם יש את הפקטור של אנדרטייקר עצמו ומה הוא היה מסכים לעשות ומה לא. אנדרטייקר היה בעל מדמע סופר בכיר וקרוב להנהלה, ולא סתם אחד שמשנים לו גימיק לסוכן דוגמניות ומכתיבים לו מה להגיד ומה לעשות. לא חושב בכלל שהוא היה מספיק להפסיד לפאנק או לכל יקיר אינדיז כמו מלאכי בלאק. הטיעון אז היה, וזה טיעון סופר נכון ולגיטימי שמגיע מעיניים קז'ואליות, שזה מה שה-WWE מתמקד: מי היה יכול לנצח את אנדרטייקר בקרב אמיתי וזה באמת יהיה אמין. CM פאנק?! אדג'?! רנדי אורטון?! לא. ברוק לסנר היה אלוף UFC ולג'יט נחשב לאחד האנשים הקשוחים בעולם. זה אחד שאנדרטייקר ירצה להפסיד לו. זה מארקי לחשוב שהחלטה נעשית רק משתי מילים של וינס. יש עוד שיקולים שבדר"כ מארקים עיוורים כלפיהם לחלוטין.
זה לא האישיו. אני דיברתי נטו מהסתכלות של בוקינג ומוצר. בכללי אני לא אוהב את הדיונים האלו על ״שיקולים חיצוניים״ כמו מה וינס אוהב ומה גודל האגו של טייקר. כצופה, הדברים האלו לא אמורים לעניין אותי. הם אלו שמקבלים את ההחלטות, אני רק זה שצורך את התוכן ומבקר אותו בהתאם. אלו יחסי הכוחות.
הדיונים האלו על הפוליטיקות והשיקולים של מאחורי הקלעים צריכים לתפוס נפח רק כשהמוצר רע. האגו של הוגאן רלוונטי כשרוצים לדבר על הנפילה של WCW. כש-AEW לא מתפקדים אז צריך לדבר על השגעונות של טוני קאהן, וכשה-WWE מפשלים, חשוב להמשיך ולהציף את הקבעונות של וינס ושות׳. אבל ברגע שהמוצר טוב, לצופים הרבה פחות מפריע אם הם לא קיבלו בדיוק את מה שהם רצו ולא מזיז להם כל כך למה זה קרה.
הדוגמה הכי קלה: חוץ מאנשים שקוראים להם באם באם, לא היה שום באקלאש על זה שסמי זיין הפסיד לריינס וקודי הלך במקומו למיין איבנט של רסלמניה. כלום. למה? כי אנשים אהבו את קודי ואת הסיפור הזה, אז הם בלעו בקלות את הלקרדה של ״זה לא יהיה סמי למרות שהוא המתאבק הכי אובר ברוסטר״, כי ה-WWE הציגו אלטרנטיבה שמבחינתם הייתה מספקת.
ברסלמניה 30 זה היה בדיוק להיפך. הקהל רצה מאוד מתאבק מסוים, אבל הדרך שה-WWE הלכו בה במקום הייתה כל כך גרועה שהקהל פשוט סרב לקבל את זה.
![[Image: Untitled.png]](https://i.ibb.co/WykhFYx/Untitled.png)