07-18-2023, 05:47 PM
(07-18-2023, 04:45 PM)NovemberMan כתב: אני אענה לך כדי לא להטריג אף אחד.
ברור שיותר משמעותי כ״רגע״ היה לנצח את טייקר וליצור שוק אפקט ואת הגיף של החמודי ההמום ההוא.
אבל
לסנר הפך מסטטוס של מפלצת לא אנושית שהיא כמה רמות מעל הרוסטר
ל...
מפלצת לא אנושית שהיא כמה רמות מעל הרוסטר
ההשקעה כאן הייתה עצומה ויצרו פה פייאוף של יותר מ-20 שנה בשביל לחזק מתאבק שכבר היה הכי חזק שיש.
ובכנות? אחרי שבירת הסטריק לא תפסתי מלסנר כקשוח או רציני או אמין יותר, הוא כבר היה כזה לפני.
לנצח את סינה (בזמן ההוא) בסקוואש על הבמה השנייה הכי גדולה בשנה זה ניצחון שגרם לי להרגיש שלסנר הוא... טוב... מפלצת לא אנושית שהיא כמה רמות מעל הרוסטר.
אני אחדד -
האם סיום הסטריק הביא את לסנר לסטטוס גבוה יותר ממה שהיה מגיע אליו ללא שבירת הסטריק?
לדעתי לא.
אדג׳ לעומת זאת או אפילו CM פאנק במידה והיו עושים דברים קצת אחרת - הם היו מקבלים מדבר כזה הרבה יותר ויכלו לעשות את זה בצורה אמינה.
להקריב כזה סטריק בשביל להפוך מישהו לגאד מוד כשהוא גם ככה על גאד מוד.. נההה.
אני לחלוטין לא איתך כאן. לסנר ספג הפסדים מסינה וטריפל לפני הסטריק, ואפילו היה בקרב מאוד תחרותי עם CM פאנק כמה חודשים לפני כן. בראמבל שלפני רסלמניה 30 הפיוד שלו היה ביג שואו! אז נכון שהיה לו מעמד, הוא היה אטרקציה ולא סתם עוד אפרקארד, אבל הוא בשום צורה לא היה קרוב לסטאטוס שאחרי שבירת הסטריק, שלעמוד מולו היה כמו לעמוד מול אלוהים עלי אדמות.
בעולם בו לסנר מפסיד את הקרב ברסלמניה 30 (מה שכולם חשבו שיקרה) ומנצח את סינה באותו סקוואש בדיוק, אני ממש לא חושב שהיו מסתכלים עליו באותה צורה. הרי מה השתנה על הנייר לעומת הקרב ביניהם מ-2012? איך לסנר הפך פתאום מאחד שמפסיד לסינה לאחד שמנגב איתו את הרצפה? התשובה היא הסטריק. הוא זה שהקפיץ את לסנר למעמד שבו סקוואש על סינה הוא מכפיל כוח הגיוני ואותנטי. שני הניצחונות האלו תרמו ללסנר, אבל האחד נבנה על השני.
אני חושב שהנקודה שאני הכי חולק עליה היא ״להקריב את הסטריק״. מבחינתי לא היה פה שום דבר שהוקרב, אני באמת לא חושב שהיינו משיגים שום דבר אם טייקר היה פורש עם סטריק מושלם. האם מישהו אחר במקום לסנר, בנקודת זמן כלשהי, היה יכול למנף את שבירת הסטריק ליותר ממה שלסנר עשה עם זה? אולי, אבל באותה נקודת זמן לא היה אף אחד אחר מתאים, ולכן אני באמת לא מסתכל על זה כבזבוז. לכל היותר אני אסכים שזה לא מימש את מלוא הפוטנציאל שלו (גולדברג וכו׳), אבל זה לא קשור ללסנר עצמו.
![[Image: Untitled.png]](https://i.ibb.co/WykhFYx/Untitled.png)