07-18-2023, 01:37 PM
(07-18-2023, 12:45 PM)master of doom כתב: לא מסכים עם צורת ההסתכלות שלך על הסטריק. זה לא "טייקר היה דמות חזקה ולא היה צריך את הסטריק", הסטריק לא היה משהו מתוכנן ובכל מקרה ה-WWE לא הקריבו כמעט כלום כדי לקדם אותו. בכל קרב מתחילתו ואולי עד הקרב עם אדג' המנצח היה חייב להיות טייקר. היחיד שאני מסויג כלפיו זה קיין במניה 14, שנבנה כמפלצת מטורפת מאז הדביוט שלו, אבל חוץ מזה על כל הקרבות היה כתוב טייקר. גם רנדי לא היה צריך לנצח את טייקר, בגילו זה סתם היה שם משקל על הכתפיים שלו ומאלץ אותו לרוץ ללא הפסד תקופה, וזה מיותר בעיניי. הוא הצליח להתקדם גם בלי הסטריק ולדעתי עצם הקרב קידם אותו, כי זה אנדרטייקר שהוא התמודד מולו.
בקיצור, אני חושב שההחלטה לתת משקל לסטריק הייתה נכונה, אבל גם בלעדיו את רוב הקרבות היה עדיף שטייקר היה מנצח. הסטריק לא פגע באף אנגל ובאף מתאבק שהפסיד לטייקר, אדרבה - הוא נתן עוד עניין לקרבות ובסוף הפך להיות ה-עניין עד שנשבר.
זה כבר התפלפלות, אבל,
א. בדיוק מה שאתה אומר: ״על כל הקרבות היה כתוב טייקר״ לקחת מתאבק סופר מעניין והוצאת את העוקץ מהקרבות.
יותר מזה - חוץ מקרב הפרישה של מייקלס (וגם עליו רק בגלל שזה היה פרישה) - על כל קרב היה ברור שטייקר לוקח. ובקרב שאתה יודע מי המנצח - יש פחות עניין.
ב. אני לא מדבר על בדיעבד, אני מדבר על התחושה האינדיבידואלית שלי באותו זמן. לטעמי - אורטון יכל לנצח את טייקר, כי לשבור סטרייק של 12-0 זה יותר מ21-0 (לצורך העניין). בנוסף - לא רק אורטון היה יכול להיות מולו, היית יכול למצוא יריבים נורמלים הרבה יותר מוקדם כדי לא ליצור את הסטרייק.
ג. סטרייק זה נחמד. לתת לסטרייק משקל זה פחות נחמד. לקדש את הסטרייק זה הייתה טעות בעיני.

![[Image: giphy.gif]](https://media3.giphy.com/media/xULW8PyFnVIsHarFks/giphy.gif)