07-17-2023, 02:46 PM
(07-17-2023, 02:38 PM)NovemberMan כתב: כן, הוא היה אובר.
גם אליאס היה אובר.
גם הצ׳אנט של רוסב דיי היה אובר.
זה שמישהו אובר זה לא אומר שצריך ״לתת לו קאמבק בסאמרסלאם שבו הוא מנצח את ריינס ומשתין לו בפה״
איזו מן טענה זו רוג׳ר? בחייאת.
זכור לי שמישהו בפורום מסוים היה משתמש במושגים כמו ״לצבור אובריות״, למה הייתה הכוונה?
לא אכפת לי איך קודי מגדיר איך הוא תופס מושג מסוים כשהוא מדבר על פסיכולוגיה ברסלינג ואיך הוא מסתכל על זה.
זו הגדרה נורא ברורה שרשומה לך פה בתגובה האחרונה שלי בצורה מפורשת, אתה לא יכול לעוות את המושג ולהגיד לגיא בויכוח ״אתה לא יודע מה זה אומר״ כשאתה ממציא לזה משמעות.
אל איי נייט - הוא אובר או לא?
אם הוא לא אובר - חחחחחח
אם הוא אובר - הוא אמור לנצח את ריינס על האליפות ואז להשתין לו בפה?
עזוב אותי מהטריגרים שלך תענה עניינית.
ותקרא שוב את ההגדרה שצירפתי.
או שתעשה בדיקה במאה מקורות שונים באינטרנט ותעדכן אותי מה משמעות המילה ״להיות אובר״, אם צריך אני אסביר לך שוב.
״תחזור אליי״
אז עד שלא תשמע מה קודי אומר אל תגיב לי תגובות מוטרגות כאלה, סבבה?! אני קראתי את ההגדרה שהבאת מויקיפדיה ומאתרי פאנדום. אני אומר לך לך לראות הגדרה אחרת (ממישהו שאשכרה בביזנס) ואתה עונה לי ב"לא אכפת לי איך קודי מגדיר איך הוא תופס מושג מסוים כשהוא מדבר על פסיכולוגיה ברסלינג ואיך הוא מסתכל על זה". זה רמה של גיל 5. אם אתה רוצה לנהל דיון אז כדאי שתתייחס גם למה שאני אומר ברצינות. שוב, לך לראות איך קודי רודס מגדיר את זה. אני חושב שההגדרה שלו הרבה יותר מדויקת ממה שאתה נתת.
הרסתם.
![[Image: Khan-H-1140x641.jpg]](https://cdn1.bloodyslam.com/uploads/3/2025/01/Khan-H-1140x641.jpg)
הכל.