07-16-2023, 06:56 PM
(07-16-2023, 05:09 PM)SwitchBlade כתב: מירו הצליח להוציא את עצמו אובר בשני ארגונים שונים ולהיות מדוכא ע"י הבעלים של שני הארגונים השונים האלה.
קודי הצליח להוציא את עצמו אובר בROH, בNJPW, בAEW ובWWE, הוא יאמר לך בעצמו שהוא "הימר על עצמו" וההימור עבד. בנה את עצמו מ0 באינדיז וקיבל כניסה של אלוהים במניה של שנה שעברה, עם המנגינה שלו מAEW. אתה רוצה שהוא יהיה אלוף.
LA נייט הוציא את עצמו אובר אחרי שהוא התעקש ודפק על השולחן לא להיות מקס דופרי מסטייבל קומי, היום הוא מקבל יותר תגובות מרומן ריינס.
דרו מקנטייר פוטר ע"י WWE ושינה את כל השטיק שלו כדי להיות אובר באינדיז ולהוכיח לWWE שהוא מיין איבנטר אמיתי. מה קרה ברסלמניה 2020?
דניאל בריאן........
CM פאנק.......
MJF........
שים לב שאני מדלג בחינניות יתרה על פני האנשים שאני יודע שאתה לא אוהב - קני אומגה והבאקס יצרו ארגון משלהם בגלל שהם הפכו להיות מפורסמים ביוטיוב, וניצלו עד הסוף הזדמנות בינונית שקני קיבל מNJPW. אני אפילו לא מזכיר את מאט קארדונה שהיה כל כך אובר ב2012 - שג'ון סינה בכבודו ובעצמו היה צריך להוביל אנגל בו הם 'חברים טובים' כדי לסחוט ממנו כל טיפה של רלוונטיות.
אני אפילו אטפס יותר גבוה על העץ - יש יותר דוגמאות של אנשים שהוציאו את עצמם אובר מאלה שהיו פרויקטים מיום 1 והחברה הצליחה להטמיע.
לומר שריינס היה אובר באזור 2017-2018, השנים הגרועות ביותר בעשור האחרון בWWE, שאשכרה גרמו לפוקוס ברסלינג לזוז לNJPW וליצירה של AEW, זה פשוט.. התעלמות מוחלטת מהמציאות.
ריינס היה זבל רקוב ב2017-2018. הוא קיבל ריין על אליפות US ועל האליפות הבין יבשתית ו2-3 איחודים של השילד פשוט כי הקהל כל כך לא יכל לסבול אותו לבד, אז היו חייבים לזרוק עליהם כמה דברים שהם מחויבים לאהוב.
ג'יי אוסו ב2023 יותר אובר מרומן ריינס ב2017. מעבר לכך - הוא אובר בתור פייס, מה שריינס מעולם לא הצליח להיות (עד היום).
אם יש ספק בנוגע לג'יי, אז ב2017 היה הרבה יותר ספק בנוגע לרומן. רומן הוא דוגמה כל כך גרועה לטיעון הזה.
גיאצ'וק אתה דיי מפספס מה זה אומר להיות אובר, כמו שתיארתי לעצמי. מי שמקבל תגובות חזקות במשך כמה שבועות או שהקאצ'פרייז שלו תופס לאיזה כמה חודשים הוא לא נחשב אובר. להיות אובר זה תהליך ארוך שלוקח חודשים ושנים. הקהל צריך המון זמן כדי לקלוט מישהו כמיין איבנטר לגיטימי שאובר תמיד לא משנה מה. ריינס אובר, רולינס אובר, קודי אובר, דניאלסון היה אובר (יש כאלה שיערערו על זה) ופאנק היה אובר (ב-WWE ניתן לויכוח ובAEW כמו אלוהים עד המקרה המטריג). להיות אובר אומר שהחברה יכולה לסמוך עליך שתהיה אלוף שיביא עניין ויחזיק פיודים ואת המוצר ויביא יותר עניין או ישמור על המוצר כמו שהוא. זה לא דבר שלוקח בין לילה.
ג'יי אוסו לא מספיק אובר לפי הקריטריונים האלה (הנכונים). יכול להיות מארק אאוט מומנט מטורף כשהוא יזכה, ומשם זה לצלול למטה. זה קרה עם יותר מידי מתאבקים יותר מידי פעמים. הפיק של העניין בג'יי אוסו הוא עכשיו. אם הוא יזכה באליפות והעניין בו ירד (מן הזתם) אז יתחילו התלונות שהריין שלו UNDERWHELING ושהוא אלוף גרוע, וכמובן יאשימו את הבוקינג למרות שאין קשר וזו סתם FICKLEיות של הקהל.
הרסתם.
![[Image: Khan-H-1140x641.jpg]](https://cdn1.bloodyslam.com/uploads/3/2025/01/Khan-H-1140x641.jpg)
הכל.