07-16-2023, 02:52 PM
(07-16-2023, 02:43 PM)SwitchBlade כתב: העלייה זה לא ג'יי, אלא העובדה שעכשיו יש מקום פתוח במיין איבנט של הארגון.
כשג'יי זוכה באליפות - יש שורה של מאתגרים שפתאום הופכים להיות לגיטימיים פעם נוספת, אחרי שהם איבדו רלוונטיות כשריינס ניצח אותם פעם או פעמיים. יש אינטרקציות חדשות, עלילות חדשות, פתאום האפשרות לזכות באליפות קיימת עבור אנשים חדשים.
בסופו של דבר אנחנו צריכים להמשיך הלאה מהריין של ריינס, שמיצה את עצמו כבר מזמן.
מה שאתה מציע זה גלגל שלא מפסיק להזין את עצמו:
ריינס אלוף -> ריינס לא יכול להוריד את האליפות למישהו נחות ממנו -> ריינס ממשיך להיות אלוף
וזה משעמם.
כל העלילות והאינטאקציות החדשות שאתה מתאר זה סיכון לא נורמלי מבחינת הארגון. אני לא רוצה לראות עוד מקרה קופי קינגסטון. אמרתי כבר, אם ג'יי מנצח אז הוא מפסיד לפני רסלמניה למיין איבנטרים הרגילים, ביניהם יהיו כמובן ריינס ולסנר. ריינס הוא הדראו, הוא ההשקעה לטווח ארוך ש-WWE כבר 3 שנים מטפחים, סביבו יש את הסטוריליין הכי חזק בהיאבקות עכשיו, ושוב, גם אם ריינס מנצח, אתה תתלונן ותתאכזב, אבל זה יעבור והתשוקה שלך לראות אותו מפסיד אפילו תגדל וזה יגרום לך לא לאבד עניין. אם ג'יי מנצח אז צריכים לקרות הרבה דברים תיאורטיים כדי שתתעניין בו בתור אלוף, שזה סיכון אדיר ולא פרופורציונלי ולא משתלם.
מה שאמרת זה ממש לא מה שאני מציע. ריינס יכל מבחינתי וזה היה מאוד נכון להוריד את האליפות לקודי, אבל זה לא קרה. אם אתה אומר לי עכשיו שריינס צריך להוריד לג'יי אוסו בשביל לקבל קליימקס ומארק אאוט ממונט ואז אלוהים יודע מה יהיה, אז לא, זה מעפן. היה מארק אאוט מומנט אחד מפתיע שיצר המון הייפ לקראת סאמרסלאם, וג'יי עשה את הדבר הבלתי אפשרי שאף אחד לפניו לא עשה. לתת לו בגלל זה את האליפות אחרי ריין של 3 שנים מהכוכב הכי גדול בביזנס BY FAR זה לא חכם. לאותו רגע זה מדהים, לאחרי זה קטסטרופה.
הרסתם.
![[Image: Khan-H-1140x641.jpg]](https://cdn1.bloodyslam.com/uploads/3/2025/01/Khan-H-1140x641.jpg)
הכל.