07-14-2023, 01:43 PM
(07-14-2023, 12:58 PM)WhoIsYourHero כתב: המגמה ברורה וזה ניכר בכל מדד אפשרי (רשתות חברתיות, רייטינג, כרטיסים, תבחר אתה).
יש ירידה בעניין סביב AEW ולהוסיף עוד שעות של תוכן לא היה הצעד הנכון וזה מה שגם טענתי בדיעבד.
המוצר קר כקרח והדבר הכי מעניין כרגע זה ריבים בבקסטייג' שאפילו לא באים לידי ביטוי ב-TV.
האם אפשר לעשות צעדים כדי לשנות את זה? ברור. האם אני מאמין שהם יקרו, או יותר נכון האם אנשים מסוימים יאפשרו את זה? לא, ולכן אין לי בעיה להתבטא בנחרצות כבר מעכשיו.
ה400-500 אלף של קוליז'ן זה רע מאוד כשמדובר בשבוע ה-4. בשבוע ה-14 זה הולך לרדת ל300-350.
אין לאנשים שום סיבה לצפות בתוכנית מלבד חיבה מיוחדת לCMFTR או בגלל שהם ג'אנקים של רסלינג.
אם אתה לא מאמין במי שמנהל את AEW זה לא משנה אם הם ייצרו עוד תכניות או יחתימו את רומן ריינס, זה מועד לכישלון בכל מקרה. הזמן הוא פקטור משמעותי ואני מסכים עם גיא בהיבט הזה, אי אפשר לבנות אמון בתכנית תוך 4 שבועות במיוחד כשכל המוצר של AEW בירידה כבר שנה וחצי. המבחן של קוליז'ן לדעתי יהיה עם מתאבקים כמו ג'יי וויט, ריקי סטארקס, הובס ומירו. היא תצטרך ליצור מהם מה שדיינמייט לא יכלה (במקרה של מירו, מאז שהוא הפסיד את אליפות TNT). היום רמת העניין בהם נמוכה כי אנחנו רגילים לזבל של דיינמייט, וסקפטיים לגבי קוליז'ן.
בשורה התחתונה, כדי שקוליז'ן תצליח היא צריכה מסה של תכניות טובות ברציפות לאורך זמן כדי להחזיר לאנשים את האמון במוצר, כרגע הוא אפסי. האם אני סומך על טוני קהאן שישנה גישה כבוקר וייתן דגשים לדברים החשובים כדי שהתכנית תצמח? לא. מצד שני, יש סיכוי שזה כן יקרה אחרי כל הכאפות שהם חוטפים ברייטינג ומבחינת מכירות כרטיסים, ולכן אני משתדל לעקוב.