07-06-2023, 06:02 PM
(07-06-2023, 05:31 PM)Roger כתב: פאנק ליטרלי גרם לאנשים להזיל דמעות בחזרה שלו. אם זה לא לגרום לאנשים להרגיש אני לא יודע מה.
כל מי שיראה AEW ואת אדי קינגסטון בפעם הראשונה יבין שמודבר בגנגסטר מהרחוב (קינגסטון גם אומר את הדברים האלה לפעמים). הוא לא רומן ריינס ולא אחד שינצח. הדמות שלו זה לוזר בן 40 מהרחוב שעדיין מנסה להיות ראפר. בלי קשר, מישהו עם חזות כמו שלו שמתלונן על זה ששפטו אותו או על FAT SHAMING זה פשוט סאותפארקי מדי. מבחינת החזות שלו והקול שלו ואיך שהוא מגיש את עצמו, להתלונן על זה שקראו לו שמן או על זה ששפטו אותו עושה קצת כאב במוח.
אני לא מהאנשים שהזיל דמעה בחזרה של פאנק, התייחסו לזה בתור שובו של המשיח וזה היה לי ברור שזה לא הסיפור. קיוויתי לטוב אבל לא לגמרי הופתעתי שהראן שלו החזיק כל כך קצת זמן עד שיתפוצץ. אין לי סיבה להסתכל על החזרה של פאנק ולחשוב שזה יותר ממשהו ארעי, ואני לא מזלזל בפאנק, הוא מעולה על המיקרופון אבל רגש אף פעם לא היה הקטע שלו, כמו שציינתי, זה היה להגיד את האמת. וזה אפקטיבי.
מרגיש לי שאתה לוקח הכל בface value. גם לי היה קרינג'י אם מישהו היה חותך פרומו על fat shaming. אבל אדי קינגסטון לא עשה את זה. הוא חתך פרומו על זה שהוא שונא את פאנק. וגרם לרובנו להבין למה. וגרם לי גם קצת לשנוא את פאנק. זה ניצחון בפרומו בעיניי.
![[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]](https://i.postimg.cc/d0S19LMp/HQ-Tkaob-MAARJCN.png)
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!