(07-02-2023, 03:21 PM)ANYS כתב: עדכון סטארדום:נימרוד אחשלי רק אם תוכל בפעם הבאה שאתם מפרסם תוצאות בדיבורים לצבוע בלבן, אצבע גם את הדעות שלי מתחת ליתר ביטחון למרות שאני מניח שאין צורך:
לראות את סאקי קאשימה מצטרפת לגוד'ס איי זה כל מה שרציתי, זה בוצע נהדר, מעלה את המניות של סאקי לגבהים חדשים ולראשונה נוצר אצלי עניין בסטייבל של שיורי.
לא מסכים איתך לגבי מיראי, לטעמי היא מוכנה לגמרי למעמד הזה, מעדיף אותה בהרבה עם החגורה מאשר טאם או אפילו מינה, הקרב עצמו לא התרומם וטוב שלא נתנו לו לסגור את האירוע אבל אני יודע למה מיראי מסוגלת והחגורה הלבנה זקוקה לקצת שמות מרעננים, אם לא מינה אז מיראי היא הכתובת.
פאקינג מיין אבנט נאטסופוי, היא כל כך מוכשרת ומצליחה להפוך כל קרב אנמי לסיפור מרגש שהופך ליפה הרבה יותר מהכריכה שלו. גם הפעם היא התגברה על האדישות הכמעט מוחלטת של סאורי אנו והוציאה מים מהסלע בקרב אדיר למרות ההפסד המבאס. נאטסופוי, סוזו סוזוקי וסטארלייט קיד הן השלוש שהייתי רוצה לראות אותן עושות את קפיצת המדרגה שעשו מיראי ומינה השנה.
![[Image: IMG-20260403-103903.jpg]](https://i.postimg.cc/3xWc50J3/IMG-20260403-103903.jpg)