06-25-2023, 09:13 AM
(06-25-2023, 07:29 AM)CreAtiv3 כתב: אתם רגילים לזה כי אתם דור שפשוט דחפו לו שככה צריך להיראות קרב היום.
אבל לתת סופר קיקס ופליפים וסלטות מכל מקום אפשרי או צ'ופים , זה לא האבקות. זה קרקס.
פעם ראיתם מכות באמת בבית ספר שלכם או בים שמישהו דופק לכם 520 מעלות על בן אדם? או דופק לו צ'ופים על החזה ומחכה לצ'ופ חזרה ?
זה נחמד ויפה . אבל שזה קורה כל קרב - זה קרקס.
זה כמו שברוקדים עם כוכבים הרקדן יקח את הבחורה ירים אותה ויזרוק אותה לכל עבר, ירים אותה באוויר ויעשו דברים מטורפים בסגנון. זה נחמד וזה מאוד מאוד מרשים, אבל זה בסופו של יום לא ריקוד.
ריקוד זה הצעדים, התנועות, הכריזמה, הדברים הקטנים. ואם אתם מתעקשים אפשר לעשות הרמה קטנה פעם בכמה ריקודים.
תכתבו ביוטיוב דין מלנקו, כריס בנואה, אדי גררו, בראט הארט, פרי סטרן .
האבקות תמיד הייתה מזוייפת. אבל היום היא מזוייפת על סטרואידים .
אני מתקשה להבין טיעון שמדבר בגוף שני רבים - 'אתם' - כי אני לא מבין מי בדיוק נופל תחת ההגדרה.
אני לא אוהב לראות קרבות של שנות ה-90, אבל ללא ספק ראיתי אדי גרארו, כריס בנואה, בראט הארט ודין מלנקו. כריס בנואה הוא מישהו שקריירת הרסלינג שלו אפילו חפפה עם התקופה בה התחלתי לראות רסלינג, אז האם אני הוא חלק מה'אתם'?
קשה לי גם לקבל את הטיעון הזה שמתחיל ב'אתם דור ש' כי אני מפרש את זה בתור 'המוח של כל מי שנולד אחרי 199-- הוא מקולקל'.
יש אנשים בני 45 שיושבים כל השבוע ורק מתפללים שאורנג' קאסידי יכבד את מסך הטלוויזיה שלהם בנוכחותו, יש אנשים בני 24 שיעדיפו לראות קרב של ZSJ, יש אנשים בני 18 שמחפשים ביוטיוב קרבות משנות ה-80. אד-הומינם לא סתם נתפס בתור אסטרטגיה שמתחמקת מגופו של עניין, בתור משהו שלא באמת עובד.
אני לא רואה את הרסלינג של ג'ון מוקסלי ב2023.
אני גם בקושי רואה את הרסלינג של הבאקס ב2023, וגם את של קני אני לא רץ לראות.
ארבעת החבר'ה האלה נחשבים אצלי בטופ של הטופ של רשימת המתאבקים הטובים של העשור האחרון, בעוד שאומגה נכנס לרשימת המתאבקים האהובים עליי באופן כללי.
AEW זה מוצר עם אופי ועם סגנון משלו, קני אומגה בAEW ב2023 הוא לא מתאבק מעניין במיוחד. קני אומגה של NJPW הוא מתאבק עוצר נשימה (לא פחות).
אני אפילו ארחיב את הטענה הזאת ואומר שסגנון הרסלינג של AEW בין 2020 לבין 2023 הוא אחר לגמרי.
ג'ון מוקסלי נכנס לשלב מנטלי בקריירה שלו בו הוא לא מתאמץ להוציא קרבות טובים. מאז ההקמה של הבלאקפול קומבט קלאב, הוא מתרץ את העצלנות שלו בתור 'אלימות', וכן, זה לא שווה צפייה. אבל הטענה 'ג'ון מוקסלי מתאבק לא טוב' היא הרבה יותר קשה להוכיח מאשר 'ג'ון מוקסלי של 2023 מתאבק לא טוב', ומבחינתי גם לא נכונה. ג'ון מוקסלי של 2019 הוא מתאבק מדהים.