06-24-2023, 10:44 PM
באיחור די גדול(לאחרונה אני מתקשה למצוא קישורים נוחים לצפייה בסטארדום) יצא לי להשלים את קרב הדורות של סטארדום שהיה ב4 ביוני בין מאיו איוואטני, טאם נקאנו, ג'וליה ושיורי לבין אוטאמי היאשישיטה, סאיה קמיטאני, סוזו סוזוקי ומאיקה. זה היה קרב מצויין ולא הייתה התעלמות היחסים בין מתאבקות מסויימות(טאם וג'וליה הלכו מכות תוך כדי הקרב, אוטאמי וקמיטאני ממשיכות עם הסטוריליין שרץ לאחרונה שהן מתקשות להילחם ביחד) והראו לנו כמה אופציות למצ'אפים חזקים שיכולים להיות בעתיד. הקרב נגמר בתיקו אחרי 30 דקות של הנאה וקצת חבל כי רציתי שזה ימשיך ונראה שגם הן כי ב9 ביולי(המופע הבא בקורקאן הול) הן הולכות לעשות את זה שוב ונראה לי שיש סטיפולציה של קרב הדחות הפעם אבל אני לא בטוח. מה שאני כן בטוח זה שבקרב הבא מיראי מחליפה את אוטאמי אחרי שמיראי ביקשה להצטרף לקרב שמאיקה הציעה וסוזו ישר הסכימה ושנשאר מקום אחד בקרב אוטאמי לקחה את המיקרופון אבל לפני שהספיקה לומר משהו קמיטאני לקחה לה אותו ואמרה שהיא תהיה הנוספת בקרב והמתיחות בין אוטאמי לקמיטאני ממשיכה.
בכל מקרה מחר בבוקר(נראה לי, תקנו אותי אם אני טועה) האירוע הבא של סטארדום מתחיל שבמיין איבנט הקרב כלוב בין קווין קווסט לאודיי טאי שהאחרונה שנשארת בכלוב נאלצת לעזוב את הקבוצה שלה, אני נשאר על ההימור שהאחרונה תהיה או קמיטאני או אוטאמי והקרב רביעיות שצפיתי בו רק חיזק אצלי את התחושה הזאת. בנוסף גם יש עוד קרב כלוב על אליפות השלשות בין ג'וליה, טקלה ומאי סקוראי לבין מאיו איוואטני, האזוקי וקוגומה ועוד קרב על אליפות הזוגות בין מיראי ואמי סוריי לבין מינה שירקאווה ומריה מיי.
גם גיליתי עכשיו שבתאריך 2 ביולי יש עוד אירוע של סטארדום שבמיין איבנט מיראי שזכתה בטורניר הסינדלרלה האחרון מאתגרת את טאם נקאנו על החגורה הלבנה ובנוסף יש עוד כמה קרבות מעניינים בין נאטסופוי לסאורי אנו שילחמו בקרב רצועה וננאה טקהאשי תהיה נגד סטארלייט קיד שזה נשמע לי כמו קרב מצויין וקרב שפחות מעניין אותי שבו סאקי קשימה מגנה על אליפות ההיי ספיד שלה נגד פוקיגן דת' ואני בספק אם אפשר להוציא משהו טוב מהמצ'אפ הזה אבל נראה.
בכל מקרה מחר בבוקר(נראה לי, תקנו אותי אם אני טועה) האירוע הבא של סטארדום מתחיל שבמיין איבנט הקרב כלוב בין קווין קווסט לאודיי טאי שהאחרונה שנשארת בכלוב נאלצת לעזוב את הקבוצה שלה, אני נשאר על ההימור שהאחרונה תהיה או קמיטאני או אוטאמי והקרב רביעיות שצפיתי בו רק חיזק אצלי את התחושה הזאת. בנוסף גם יש עוד קרב כלוב על אליפות השלשות בין ג'וליה, טקלה ומאי סקוראי לבין מאיו איוואטני, האזוקי וקוגומה ועוד קרב על אליפות הזוגות בין מיראי ואמי סוריי לבין מינה שירקאווה ומריה מיי.
גם גיליתי עכשיו שבתאריך 2 ביולי יש עוד אירוע של סטארדום שבמיין איבנט מיראי שזכתה בטורניר הסינדלרלה האחרון מאתגרת את טאם נקאנו על החגורה הלבנה ובנוסף יש עוד כמה קרבות מעניינים בין נאטסופוי לסאורי אנו שילחמו בקרב רצועה וננאה טקהאשי תהיה נגד סטארלייט קיד שזה נשמע לי כמו קרב מצויין וקרב שפחות מעניין אותי שבו סאקי קשימה מגנה על אליפות ההיי ספיד שלה נגד פוקיגן דת' ואני בספק אם אפשר להוציא משהו טוב מהמצ'אפ הזה אבל נראה.
![[Image: 1202735-3-15.jpg]](https://i.ibb.co/SJ51V4R/1202735-3-15.jpg)
The impossible is possible, all you gotta do is make it so