07-13-2021, 12:48 PM
ראיון מאוד מעניין עם הטאלנט הכי גדול בראו.
רידל משאיר רושם מאוד מיוחד - הוא נורא outspoken, כריזמטי ויש לו הילה מאוד חיובית מצד אחד, אבל מצד שני הוא עקשן, לא מפחד לריב, יודע טוב מאוד מה הערך שלו ונהנה להסתכסך עם שמות גדולים. מעבר לזה - הוא ממש לא טיפש, הוא company guy טוב לWWE. אפרט בקצרה דברים לשים אליהם לב בראיון.
- הוא בעד השמטת השם 'מאט' מ'מאט רידל'. הסיבה הרשמית שהוא נתן הייתה ש"הוא שונא את השם שלו" וש"יש המון אנשים עם השם מאט", אבל לדעתי הסיבה האמיתית באה בשקט כשהוא אמר שהעניין עם השם זו גבעה שהוא לא רוצה למות עליה, במקום להגיב בקרירות הוא פשוט בחר לקבל את זה ולהגן על זה, שזה חכם (כל זה פרשנות שלי).
- הוא התנצל בפני סת' וסתר את מה שאישתו אמרה, מהלך חכם נוסף.
מה כן? הוא רמז שהסטומפ שסת' נתן לו בראמבל היה קשוח מידי ושהם לא יהיו חברים. רידל אמר שכשהוא יפגוש את רולינס בזירה שוב (שוט) הוא יחזיר לו על הסטומפ הקשוח הזה.
- רידל מעדיף את RKBRO על הברוזרווייסט (הטאג שלו בNXT עם פיט דאן). הוא קרא לאורטון "אהבת חייו" וה"main squeeze" שלו, ועדיין מדבר עליו כאילו הוא מת. כשהוא אמר שמלא אנשים שונאים אותו (סת', לסנר, גולדי), הוא גם ציין "אבל רנדי אוהב אותי, אז אני בסדר גמור!". נשמע בעיניי כמו שוט.
- הוא פנה ישירות ללסנר ואמר שאם לסנר יעיז להגיע בMITB ולטפס על הסולם (כמו שעשה לפני כמה שנים) הוא ישבור את הסולם ברצינות ויעדיף שכל מתאבק אחר בקרב ינצח - רק לא לסנר.
- התגובה שלו כשהזכירו את ההאשמות הייתה נורא מצחיקה.
אני בכוונה לא נותן זמנים של כל נושא כדי שתראו את הראיון