06-18-2023, 01:05 AM
(06-17-2023, 04:11 PM)WheelerYUTA כתב: אני לא מתאבק מקצועי, אבל פאנק נתפס לי פה כמו חתיכת בכיין וצבוע והאליט נתפסים לי פה כמו ילדים קטנים ומטומטמים.
פאנק טוען שניסה ליישר את ההדורים עם האליט והם לא הסכימו לדבר איתו ושלחו עורכי דין, לוזרים.
פאנק מתלונן על זה שפייג' היה סטיפי איתו אבל לא לוקח באמת אחריות על בראול אאוט אומר shit happens.
כל הראיון הזה היה סוג של "אני מצטער.. אבל יש הצדקה... אבל אני מצטער.. אבל יש הצדקה"
אין הצדקה להתנהגות כל כך לא מקצועית ומטומטמת, לא משנה כמה דראו אתה. בקיצור, עומר ואני חולקים שם פרטי וקאצ'פרייז - פאק CM פאנק. האליט גם לא יודעים להיות אנשי עסקים בקנה מידה של תפקידם.
כולם צריכים לשבת, לדבר, להתנצל באמת, לחטוף קנסות אחושרמוטה מטוני ואז אולי AEW יוכלו לנקות קצת את שמם. כרגע הם בתחומי WCW/TNA מבחינת שניות במחלוקת. ובצדק.
סוף הראנט.
צריך להגיד שאדם פייג' הוא אידיוט ומבין כל המעורבים הוא מי שפחות מדברים עליו ולא בצדק. אם הוא באמת ישב עם פאנק לפני הפרומו ואז החליט לעבור לשוט כזה טיפשי (לא רלוונטי אם זה בידיעה שזה יעצבן את פאנק), הוא היה צריך לקבל בראש. לא כי הוא העליב את פאנק, אלא כי הוא סטה מתסריט בצורה שיכולה לפגוע בבייביפייס שרוצים שיצעיד את הארגון, עם שוט לא מבוסס על התנהלות בבאקסטייג' שגם ככה לא היה צריך לגעת בה על המסך. זה גם לא שירת כלום בזמנו, זה היה פרומו מטומטם גם בלי העצבים של פאנק.
פאנק גם חמור, הוא לקח עכבר ועשה ממנו הר בצורה סתמית. הכעס שלו מובן, דרך הפעולה שלו לא.