05-25-2023, 12:19 AM
(05-24-2023, 11:22 PM)Jon_M0xley כתב: אל עליון ינוכל, ראיתי היום שומרי הגלקסיה. אחלה סרט, מרגש כל הקטעים על העבר של אתה יודע מי.
בטיסטה הרג אותי עם היציאות שלו שם/ הבדיחות חחחח היה חד בסרט.
-> היה משהו שפספתי ב2 קטעים בכתוביות? למה זה הרגיש לי שחיכיתי סתם לכלום ושום דבר. <-
מרגש זה לא מילה אינעל העולם... מרגש מאוד.
-> הקטע הראשון אחרי הכתוביות זה להראות לנו את שומרי הגלקסיה החדשים, הקטע השני זה טיזינג לחזרה של קוויל לחלל. <-
(05-25-2023, 12:01 AM)wwehof כתב: אתה רוצה להגיד לי שאין דרך לראות מהיר ועצבני בארץ? (את הישנים)
איזה מעפאן זה
רוקי - אתה מתכוון לרכישה או במנוי? היה לי מנוי בפריים וידאו ולא היה בארץ רוקי.
קריד וורוניקה - לא מבין למה אני משלם לאפל. יגמר החודש ואני מעיף אותם. גם משלם מנוי וגם על כל תוכן נורמלי צריך להוסיף כסף.
OC - שוב, פאדיחה רצינית שאין בארץ. אם אין hbo בארץ, אז בעצם אין גרך לראות בארץ למעט טורנטים?
אני יותר ויותר מתחיל לחשוב להשתמש בטורנטים. לא מעוניין בכל מיני וירוסים. יש לי דרך לדאוג לכונן יעודי בשבילם? אם אני מחבר באמצעות hdmi, יש סכנה לוירוסים בטלויזיה?
רוקי לרכישה, שכחתי לרשום את זה, לרכישה דרך אמאזון פריים/אפל TV.
אני לא מבין למה בכללי עד היום אתה לא משתמש בטורנטים... זה לא כמו שהיה פעם בתקופות שהיית מוריד סרט אחד ובמקום זה מקבל סרט פורנו + וירוסים.
יש כבר המון שנים אתרים אמינים של טורנטים בלי חשש לשום וירוס, אני לא מדבר על אתרים פרטיים שאתה צריך הרשמות אליהם... מדבר איתך על אתרים שפתוחים לכולם, אם אתה צריך תרשום לי.
אתה מתכוון לחיבור מחשב לטלוויזיה בכבל HDMI ? אין שום סכנה, ככה הייתי רואה פעם הכל לפני שעברתי לסטרימר.
![[Image: 61272c614dca8f92.gif]](https://i.ibb.co/5WYswFGf/61272c614dca8f92.gif)