05-13-2023, 02:27 AM
(05-13-2023, 02:16 AM)SwitchBlade כתב: אני חושב שיש מלא מתאבקים שפרשו בזמן הנכון ובתנאים שלהם - פשוט מעולם לא שמעת עליהם או שהם עשו את זה לפני שהגיעו לסטטוס גבוה. אנשים שנכנסו לביזנס, שברו עצם והבינו שזה לא בריא, אנשים שנשחקו מהר עוד לפני שהם הספיקו להתפרסם, אנשים ששמרו על עצמם עד שהגיעו ללואוקארד בWWE והחליטו לפרוש.קודם כל הדיבור על מתאבקים בטופ, או אפילו אפר-מיד קארד. מי שבא והלך לא כזה מעניין אותנו כי..הוא בא והלך.
אני מרגיש שרוב המתאבקים שהפכו להיות מספיק מפורסמים כדי שהפרישה שלהם תיחרט בזיכרון שלנו - הם כאלה שכבר עברו סלקציה כלשהי והגיעו עם גוף שחוק ושבור. בנוסף - כשמישהו הוא מפורסם ברמה של מייקלס או סינה, עצם שבורה או שתיים זה לא מספיק כדי לסיים קריירה. הם מושקעים בדרך הזו, ובהתאם הם נכונים יותר לשבור את הגוף שלהם כדי שזה ימשיך ככה.
מעבר לכך - קשה לדעת בזמן אמת מתי תיכנס לפיק הגופני שלך. אתה יודע את זה לרוב אך ורק אחרי שעברת אותו, ככה שכל מתאבק שמחפש לפרוש בפיק הולך לפרוש כשהוא כבר בירידה.
אני מגדיר פרישה בתנאים שלך בצורה קצת יותר מקלה - פרישה במצב גופני שמאפשר לך לחיות חיים מלאים ללא סימני נכות, ועדיין לעשות ספורט קל-בינוני כמו ריצות. בהגדרה הזאת יש הרבה מתאבקים שהצליחו לפרוש בתנאים שלהם, ואני חושב שזו הגדרה שהיא מתאימה למציאות. ד.א - מישהו כמו טריפל H בעיניי לא נכנס בהגדרה הזאת, למרות שהוא נראה בסדר גמור.
עכשיו, אני מבין את הרציונל שאתה כותב עליו, זה משחק של ציפיות בסופו של דבר, אבל לדעתי זה לא אמור להיות המצב. אם זה בשנות התשעים בוודאי זה היה ככה, עד סוף העשור הראשון של האלפיים בטח, אבל למה זה המצב היום? מתאבקים היום אמורים להיות פי מאה יותר מודעים לסיכון. ראבק רק תסתכלו בגוגל על גיל מוות ממוצע של מתאבק או סתם תשאלו את סינה או בריאן כמה הליכים רפואיים הם עברו. האמת היא שהמגמה אפילו הפוכה, מתאבקים מתחילים להתאבק מוקדם יותר ולקחת יותר סיכונים, כדיון עקרוני זה הזוי בעיניי.
אתה מדבר על עצם שבורה אבל אנשים כמו בריאן או אדג או אנג'ל הם הזויים בעיניי. אני לא יודע איך הם מתפקדים כמו שצריך אם בכלל. לא מדבר על סינה או אורטון אפילו, שעברו פציעות ארוכות למשל אבל לא מסיימת קריירה.
לפי ההגדרה שלך לא הייתי מהמר על הרבה מתאבקים שמסוגלים לעשות את זה. שוב, בטופ 15-20, מי היה מסוגל לרוץ אחרי הפרישה שלו? אשכרה אני מצליח לחשוב רק על רוקי. היחיד שפרש בזמן אחרי שהשיג מה שרצה, כל השאר או מתו, או התבזו, או מצולקים לכל החיים.
לא התחלתי לדבר על השפעות מנטליות כן? מי נורמלי בעסק הזה? קשה לי למצוא. ואני אומר נורמלי בכוונה של: פלייר אלכוהוליסט, אוסטין מכה נשים, הוגאן הוא הוגאן וכו'. שאני חושב על נורמלי ישר אני חושב על DDP שגם התחיל מאוחר וגם ידע לשמור על עצמו, מעבר לזה קשה לי למצוא יותר מידי אנשים כאלה
![[Image: wwf_overtheedge98_rock2.jpg]](https://1.bp.blogspot.com/-uipq-NQdQI0/W1A1qjOpP6I/AAAAAAAAJHM/aE9A_C4ABKoPTianGk-tFoJ6H18w4qv9QCLcBGAs/s1600/wwf_overtheedge98_rock2.jpg)
?Do You Smell It