05-13-2023, 02:16 AM
(05-13-2023, 02:06 AM)Shalev_the rock כתב: תשמע,
שון ברמת העיקרון גמר את הקריירה וישב 4 שנים בחוץ. אפשר להגיד שהוא סיים בתנאים שלו אבל הגוף שלו מפורק.
טייקר לא סיים בגלל פציעות זה נכון, אבל הגוף שלו עבר כל כך הרבה במהלך 30 שנה. הוא נפצע המון בקריירה, אני מאמין שהוא גמור פיזית, קל לראות את זה מאז 2010 למעשה. בערך בתקופה האחרונה שטייקר היה מופיע קבוע, שהוא עוד היה אלוף ואז הלך לפיוד עם שון, שם הוא היה בפיק הגופני שלו לדעתי. אם היה פורש אז, הוא היה יוצא גדול. אפילו ברסלמניה 28 כזה נניח.
בשלב שבו הוא פרש כולם ראו שהגוף שלו בוגד בו, כולל הוא. לדעתי הוא סובל מכאבים עד היום.
אגב, אפילו אם תלך אחורה, היו לו המון פציעות והמון ניתוחים, להרבה זמן. זה בדיוק הקטע, אני לא מצליח למצוא מישהו שהצליח לשמור על עצמו.
אל תלכו להיות מתאבקים זה חרא של עסק.
אני חושב שיש מלא מתאבקים שפרשו בזמן הנכון ובתנאים שלהם - פשוט מעולם לא שמעת עליהם או שהם עשו את זה לפני שהגיעו לסטטוס גבוה. אנשים שנכנסו לביזנס, שברו עצם והבינו שזה לא בריא, אנשים שנשחקו מהר עוד לפני שהם הספיקו להתפרסם, אנשים ששמרו על עצמם עד שהגיעו ללואוקארד בWWE והחליטו לפרוש.
אני מרגיש שרוב המתאבקים שהפכו להיות מספיק מפורסמים כדי שהפרישה שלהם תיחרט בזיכרון שלנו - הם כאלה שכבר עברו סלקציה כלשהי והגיעו עם גוף שחוק ושבור. בנוסף - כשמישהו הוא מפורסם ברמה של מייקלס או סינה, עצם שבורה או שתיים זה לא מספיק כדי לסיים קריירה. הם מושקעים בדרך הזו, ובהתאם הם נכונים יותר לשבור את הגוף שלהם כדי שזה ימשיך ככה.
מעבר לכך - קשה לדעת בזמן אמת מתי תיכנס לפיק הגופני שלך. אתה יודע את זה לרוב אך ורק אחרי שעברת אותו, ככה שכל מתאבק שמחפש לפרוש בפיק הולך לפרוש כשהוא כבר בירידה.
אני מגדיר פרישה בתנאים שלך בצורה קצת יותר מקלה - פרישה במצב גופני שמאפשר לך לחיות חיים מלאים ללא סימני נכות, ועדיין לעשות ספורט קל-בינוני כמו ריצות. בהגדרה הזאת יש הרבה מתאבקים שהצליחו לפרוש בתנאים שלהם, ואני חושב שזו הגדרה שהיא מתאימה למציאות. ד.א - מישהו כמו טריפל H בעיניי לא נכנס בהגדרה הזאת, למרות שהוא נראה בסדר גמור.
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.