05-10-2023, 08:56 PM
(05-10-2023, 07:28 PM)karusi כתב: דמיין את דומיניק מדבר על החיים בכלא ואז הוא ג'ייקוב פאטו יוצא החוצה ומדבר איתו על החיים בכלא
לדעתי WWE צריכים להכניס אותו, או לפחות לשלוח איזה אייג'נט לרחרח באיזור שלו של MLW לבדוק האם הוא רציני ומתאים.
נגיד בפרומו הזה הוא מעשן סיגריה ושותה אלכוהול, זה לא הכי בסגנון של WWE. אז אולי הוא צריך להיות קצת יותר נקי, אבל אני בהחלט רואה אותו בבלודליין. יש לו הרבה כריזמה והוא מרגיש אמיתי.
במקום להחתים מלא אנשים שלא מעניינים אף אחד- טוני קהאן היה צריך לשפוך עליו מזוודה ולהרים אותו למיד-אפר קארד בהתחלה
לא חסר סטוריליינים שאפשר לדחוף אותו אליהם אבל לפי דעתי בגלל ההיסטוריה שלו הוא חייב ישר להיות מקושר לריינס ברמה כזאת או אחרת, ובקשר לפרומו אני דווקא ממש אהבתי את הקונספט, ג'יקוב לא מושלם ולא מתיימר להיות כזה, היה בסדרת פרומאים האלה משהו שונה ואמיתי שזה דווקא חסר היום ברסלינג בכללי ובWWE ספציפית.
הם מכירים אותו, הוא היה אצלהם בTryouts בעבר ומשום מה הם החליטו שלא לקחת איתו את הסיכון בגלל טעות בגיל 18.
על טוני אי אפשר לסמוך בבוקינג של אף אחד, הוא פישל עם וורדלאו והוא הולך לפשל גם עם ג'יי וויאט בקרוב וזה רק שתי דוגמאות שעולות לי לראש בשלוף, הרשימה של המתאבקים שטוני לא יודע לנצל היא הזויה לחלוטין, לא הייתי סומך עליו עם הבוקינג של פאטו.