05-06-2023, 06:15 PM
(05-06-2023, 05:46 PM)SwitchBlade כתב: אני יכולתי להבין את זה עם סטרומן ו-וויאט, הם בסופו של דבר אכן לא מתאבקי מיין איבנט גם בפוטנציאל שלהם. מקנטייר הוא שונה, גם הראן שלו כאלוף ראשי היה ראן אמיתי, בשונה מכל הבלגאן שהלך עם וויאט וסטרומן ב2020.
בנוסף, המיקוח של מקנטייר הוא יותר אמיתי כי מקנטייר אשכרה היה מתאבק אינדיז בנוסף לראן שלו בWWE, סטרומן ו-וויאט לא כל כך. המעבר שלו למקומות אחרים יהיה יותר חלק ופשוט.
משהו בדרו גאלווי מקבל בAll-In את הרגע שהוא לא קיבל בCATC מרגיש נכון. למרות שאני לא חם במיוחד על AEW כרגע.
בגלל זה עם סטרומן ובריי היה להם כל כך קל להעיף אותם ועם מקנטייר הם הולכים לנסות להגיע להסכם ולא יוותרו עליו, פשוט עכשיו דרו בעמדת כוח מולם.
זה הרי מאוד ברור שברון סטרומן לא מרוויח עכשיו את אותם סכומים שהוא עשה ב2020, נכון?
הם שחררו אותו, הוא ראה שהוא אבוד שם בחוץ והכסף לא בדיוק זורם, ואז הם החזירו אותו בסכום נמוך יותר ולא הייתה לו ברירה אלא לקחת את הדיל שמציעים לו. עכשיו הוא מידקארדר שכנראה לא יסניף אליפות עולם שוב ובטח גם מרוויח בהתאם.
בגלל זה ארגון שני זה חשוב, גם אם אני לא מרוצה משניהם כרגע. WWE לא יכולים להרשות לעצמם לדרוך על טאלנט כמו מקנטייר, כי הוא יכול לעזוב לAEW. בדיוק ההפך גם בצד השני.