05-02-2023, 05:33 AM
(05-02-2023, 02:12 AM)SwitchBlade כתב: אני מבין את הדרך שבה אתה תופס את 3 הנשים הראשיות בWWE (אני לא מוצא אף מתאבקת אחרת ברמה שלהן),תיקון אחד קטן שלא באמת קשור לדיון:
אני עדיין חושב שאם נסתכל על התמונה הרחבה יותר - הן ככל הנראה 3 הדמויות הכי פחות מצועצעות בכל המחלקה.
בקי שינתה את ההופעה שלה, אבל כפי שעומרי ואני ציינו - הייתה לזה סיבה.
בקי של 2019 הייתה עדיין In the making, בקי של 2020-2021 היא כוכבת מבוססת, בקי של 2022 הוגלתה מראש המחלקה ע"י ביאנקה - בהתאם השיער הקצר שאכן עוקב אחרי התפיסה ששינוי ויזואלי מגיע בעקבות שינוי מנטלי בדמות, ב2023 היא חוזרת בהדרגה לN1Cship לראש המחלקה, אז היא מחזירה את המראה שלה אחורה. לכל שינוי יש היגיון. כמובן שבקי עברה גם שינויים בחיים האמיתיים שמסבירים חלק מזה: ההריון וכמובן פציעת האף שנכפתה עליה. אני חושב שדווקא בקי של 2016, כשהיא הייתה הדמות הכי פחות מעניינת בסטייבל שלה - היא הרבה יותר מצועצעת מבקי של 2019. ההבדל הוא שמיים וארץ.
השינוי הויזואלי של ריפלי בעיניי הוא מוסבר ב100% לאורך כל הקריירה שלה.
שים לב לשלבים ולכמה המראה הויזואלי עוקב ומתחקה אחרי המקום בקריירה: מנצחת בטורניר MY עם מראה של רוקי ; מקצרת את השיער ומנפחת שרירים והופכת להיות האס של מחלקת הנשים בNXTUK ; מקבלת מראה קצת יותר מלוטש ואדג'י ועוברת לNXT רבתי, שם היא משתלבת 1 ל1 בסגנון הויזואלי של הblack and gold של NXT ההיסטורית ב2019 ; מפסידה את האליפות למתאבקת אלמונית מזעזעת ומתרחקת מהבמה - חוזרת לראשי עם לוק שונה בצורה מהותית, גות'י ואפל שבהתחלה פשוט לא מרגיש שייך (בדיוק כמו הסטייבל בו היא הייתה), שים לב שמאז ההצלחה של JD והחיבור שלה לדומיניק, היא שינתה את הלוק שלה, האריכה את השיער והפכה לדמות הרבה יותר נורמלית - בהתאמה, היא השתלטה על מחלקת הנשים של סמאקדאון והפכה לאס, עכשיו היא מורידה את האיפור ומאמצת מראה שיותר מתאים למתאבק שסוחב את המחלקה. כל זה בלי לצבוע את השיער לכחול או ירוק, בלי משהו מוגזם, שינוי ויזואלי שפשוט מתחקה אחרי הקריירה.
ביאנקה לא השתנתה כמעט בכלל מאז NXT. אני חושב שהעניין מאחורי הדמות שלה הוא שהיא עד כה פשוט לא כל כך הייתה צריכה. העלייה שלה לראש המחלקה הייתה הרבה יותר חלקה ופחות מעניינת מריפלי. שים לב למה שקורה מתחת לפני השטח: ביאנקה צוברת היט. תשומת הלב לריין הארוך מידי שלה גוברת, מקרים קודמים מצביעים על כך שבקרוב גם הקהל באולמות יקבל את המסר - ואז היא והדמות שלה יהיו חייבות להשתנות. בקי שינתה את כל המראה שלה כדי לשים את ביאנקה אובר ב2022, ביאנקה בסופו של דבר תצטרך להחזיר טובה - או שהיא תהיה אויבת הקהל בשוט.
שים לב לשאר המתאבקות במחלקת הנשים - אני מבטיח לך שתראה התאמה מעניינת והפוכה בין כמות הצבעים הלא טבעיים על השיער לבין המשכורת והמקום בקארד.
ריה מעולם לא ניצחה בטורניר MY, בראשון קאירי ניצחה ובשני טוני סטורם.
![[Image: 1202735-3-15.jpg]](https://i.ibb.co/SJ51V4R/1202735-3-15.jpg)
The impossible is possible, all you gotta do is make it so