05-02-2023, 01:54 AM
(05-01-2023, 01:27 PM)SwitchBlade כתב: אני תמיד חשבתי שהתמריץ ללהיראות כמו צעצוע בWWE הוא כדי איכשהו לקבל יותר תשומת לב.
ריפלי לא באמת צריכה לצבוע את השיער שלה לורוד וכחול וירוק כמו דקוטה קאי, כי היא אשכרה מוכשרת. המתאבקות שנמצאות בטופ (ריפלי, בקי, ביאנקה) לא באמת צריכות לבלוט בצורה מלאכותית, אם זלינה ווגה לא תצבע את השיער שלה לצבע חדש כל שבועיים - היא פשוט תרד מהקארד כנראה.
אני תמיד ראיתי התאמה בין תקופה בה מתאבקים יורדים בקארד לבין הרצון שלהם לשנות את המראה שלהם. כאילו זה גורם לבוקרים לחשוב שהם מישהו חדש ולהניח שהמקום הטבעי שלהם בקארד הוא גבוה יותר. גברים ונשים כאחד, אבל במיוחד הנשים - הן מקבלות פחות זמן מסך בWWE באופן טבעי והתחרות יותר גדולה.
אני חושב שזו הפעם הראשונה שאני לא מסכים איתך. ראיתי את ריפלי בתחילת דרכה עוד בטורניר של מאי יאנג (וואי, מקווה שאני לא עושה פדיחות ומתבלבל עם השם). ריפלי היתה יפיפיה בלונדינית. היא שינתה לחלוטין את הצבע שיער, קיצרה אותו לאורך שפחות נפוץ לבחורה, הוסיפה מן עגילים עם חורים ענקיים ועוד.
מודה ש-א' - לא זיהיתי אותה
ב' - שאלתי את עצמי מה היא בדיוק עשתה לעצמה. אני פחות חובב את המראה האחרון שלה ויותר את הקודם. אני יודע שילק כאן חולקים עלי.
אם אפשר להגיד על דבר כזה שהוא לא מהפך מוחלט במראה שלה (אז היא פחות משנה צבעי שיער אבל שינתה את כל המראה שלה).
לינץ' - מפוצצת בטונות של איפור. אני זוכר שראיתי אותה ללא איפור (או אולי עם הרבה פחות איפור) אחרי שניה ג'אקס פירקה לה את הפנים והיא נראתה שונה לגמרי. לא ראיתי אותה הרבה זמן, אז אני לא יודע אם היא עדיין עם צבע שיער אדום אש, שאי אפשר לומר שהוא לא בולט. אני גם לא מחזיק ממנה כמתאבקת וחושב שכישורי הזירה שלה הם בינוניים מינוס.
ביאנקה - ממנה אני מאוד מחזיק מבחינה כישורי זירה. אני חושב שהיא החבילה השלמה. יש לה גודל, מהירות, כוח, אתלטיות. עליה אפשר לומר שהיא יחסית לא משתמשת בגימיקים, אם כי הצמה הארוכה שלה, כל מיני קישוטים מוזרים שהיא מדי פעם שמה וחלק מהתלבושות שלה הם קצת שונים מהשאר (אישית אני פחות אוהב את הקישוטים. את התלבושות עם השפתיים האדומות באזור החזה ממש לא אהבתי. אני משער שהיא כבר מזמן לא מופיעה עם התלבושת הזאת).