04-30-2023, 12:33 AM
(04-29-2023, 11:40 PM)RM Punk כתב: ההרגיש לא נכון זה כי הייתי משוכנע (Wishful thinking בדיעבד) שמייקלס יוצא מכאן אלוף. עד הפציעה של טריפל ב-NYR 2007 הוא היה מבחינתי רק הכינור השני ב-DX. אבל ההופעה בראמבל עם טייקר, הפיוד עם סינה והקרב ברסלמניה 23 קנו אותי (זה קרב שנכנסתי אליו על הנייר בעד סינה ויצאתי ממנו תומך מייקלס). בתור ילד בן 13 לא התעסקתי בשיקולים בסגנון ״מייקלס הוא הוטרן ששם אובר את הכוכב הצעיר״, פשוט רציתי שהוא ינצח, וכשזה לא קרה פתאום צצה לה התחושה הזו שמשהו כאן לא בסדר, תחושה שבהמשך הפכה ל״נמאס לי שסינה כל הזמן מנצח״.
זה לא אומר שהסיום עצמו כסיקוונס לא היה מוצלח. בעולם שבו סינה עובר טרן, זה אפילו סיום ממש טוב בשביל היל שמצליח לצאת מסיטואציה כזו בעור שיניו.
אני מניח שגם בתור רועי של 2023 מייקלס היה יכול להפיל אותך בפח, כאילו, אני מבין למה חשבת ככה גם עכשיו.
זה סיום שאמור לגרום לך לרצות את מייקלס ולא את סינה. מנקודה כזאת העלילה המתבקשת היא ללכת על המתאבק שהצמיד בטעות בתור היל. אבל סינה.
(04-30-2023, 12:27 AM)KillSwitch כתב: ריינס נמצא בעמדה מאוד שונה עכשיו מאשר סינה בשנת 2007. הוא מחזיק באליפות מעל 3 שנים, הוא פארט טיימר, הוא היל. לכל קרב שלו אמור להיות יותר משקל בשלב הזה. סינה היה חצי שנה לתוך הריין שלו והיה מגן על האליפות באופן פעיל.
אני חושב שזה היה מחליק בנסיבות מסויימות.
אם נניח היינו הולכים ברסלמניה לקרב מרובע של ריינס נגד קודי, זיין וKO. קודי היה פוגע בריינס עם דיזסטר קיק או משהו, וריינס היה נופל כמו גופה על אואנס או זיין ומצמיד ל3.
זה פחות או יותר מה שאני מדמיין.
משהו כמו סטופ מסת' על ריינס כשהוא בטעות נמצא על מישהו אחר ומצמיד.
לדעתי סיום נהדר.
מסכים ב100% שסינה של 2007 הוא לא ריינס של 2023.
הפעם האחרונה שבלעתי סיום מסובך בו ריינס שמר על האליפות מבלי באמת לנצח היה ראמבל 2022, לכן אני חושב שזה יכול לעבוד יפה.
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.