04-30-2023, 12:16 AM
(04-29-2023, 11:51 PM)master of doom כתב: ה-WWE מבלבלים אותי בהקשר של הריין של ריינס. לאורך רוב האנגל של הבלאדליין הם שיחקו על החשיבות של המשפחה עבור ריינס, כשהוא עצמו מציג את זה בטענה שהמשפחה חשובה לו ובפועל המניע שלו מניפולטיבי, כי הוא צריך אותם שיעזרו לו לשמור על האליפות. זה בא לידי ביטוי בעיקר בעידן הת'אנדרדום ובשנת 2021, אבל קיבלנו לזה תזכורת אחרי הראמבל כשג'יי "עזב" את הבלאדליין וריינס דרש מג'ימי להחזיר אותו.
עכשיו הסיטואציה השתנתה, נראה שזה הולך לטרן של ריינס וסולו על האוסוס ופירוק מהבלאדליין, מה שלפי ההיגיון אמור לגרום להפסד האליפות - ריינס פעם אחת בוגד בעיקרון המנחה שהוביל עד לפה, וכתוצאה מכך מפסיד את האליפות. מצד שני, היצירה של אליפות WHC היא כביכול אשראי לריינס להמשיך להאריך את הריין שלו, ובלי האוסוס זה לא נראה לי צעד חכם - גם כי יש סיפור שחבל לפספס וגם כי ריינס כפארטיימר צריך תומכים שישאירו אותו בעניינים כדי שהריין שלו לא יהפוך לסיום הריין של לסנר ב-2018 (והאוסוס עשו עבודה מצוינת עם זה. לסולו עדיין אין מספיק אישיות כדי לסחוב עלילות בעצמו, ואין לו קשר עלילתי חזק מספיק עם ריינס כדי שזה יעבוד לדעתי).
בתיאוריה אני לא אוהב את הסנאריו של האוסוס נזרקים מהבלאדליין וריינס ממשיך בריין כאילו כלום. אם הם יכוונו על סולו שלאט לאט יתהפך על ריינס אחרי שהם יעיפו את ג'ימי וג'יי זה יוכל להסתדר, אבל אני לא רואה את זה קורה בקרוב.
אני חושב שהם הולכים למשוך את האנגל הזה עוד המון זמן.
זה לא מתפוצץ בדראפט. אין שום סיכוי.
האוסוס יגיעו לסמאקדאון, גם אם הסיבה היחידה לכך היא שג'ימי צריך נהג תורן ונעמי כבר לא בחברה. הם יכעסו על ריינס, כי בדראפט הקודם חלק מהסטוריליין היה שריינס והיימן עשו מהלכים פוליטיים בשביל שהבלאדליין ייחשבו לבחירה אחת. זה ימרח לפחות עד התקופה של MITB-סאמרסלאם.