04-25-2023, 01:12 AM
(04-25-2023, 01:04 AM)master of doom כתב: זה בעייתי. לא יהיה ויתור על שטחים כי בישראל לא רוצים מדינה פלסטינית, ואני יכול להבין את הרציונל. כבר עכשיו יש כיכרות על שמות של רוצחי אזרחים באזורי הרשות הפלסטינית, מחבלים מקבלים שם קצבאות, אם תהיה מדינה פלסטינית לדעתי הם יחתרו למלחמה שתהיה אסון לישראל, זה לא עניין של להוציא יהודים מיהודה ושומרון (כלומר זה גם עניין, במיוחד מבחינת הממשלה הנוכחית, אבל כבר קרו מקרים של פינוי יהודים). ובגלל זה ילדים בני 18 ימשיכו להתגייס על עיוור לצבא. לדעתי בעצם זה שהגענו לפה נגזר עלינו לחיות בצורה הזאת, כי העם שהיה פה מלכתחילה לא קיבל את העלייה היהודית בזמנו ומבחינתם אנחנו שרצים שגנבו להם את הבית. בדיעבד אני אומר את זה כמובן.
כל שיטת פעולה או מדיניות היא פלסטר על פצע אחר שיש בחברה הזאת. רחוק מלהיות מושלם, אבל זאת המציאות.
שמע, אני לא קובע מדיניות, לי יש את הדעות שלי בנוגע למה צריך לעשות, כמובן שאלו דעות לא מקצועיות. אני פשוט חושב שיש אנשים שמנסים לשמר את הסטטוס קוו, ובכן, הסטטוס קוו אוכל חיים של אנשים, חלק מהם ילדים שאתה שולח לצבא. אני לעולם לא אהיה מסופק מסטטוס קוו בו ילד בן 18 צריך ללבוש מדים, זה לעולם לא יהיה מקובל עליי.