04-24-2023, 11:46 AM
(04-24-2023, 11:31 AM)SwitchBlade כתב: בוץ'.
הבעיה שלי עם קומאנדר היא שלפני זה הוא היה ויקינגו, ולפני זה הוא היה בנדידו, ולפני זה הוא היה דרגון לי, ובעוד שבועיים הוא יהיה דראליסטיקו.
אתלטיקה ב2023 זה זול, זה כמו חסה במנה של סלט קיסר, זה ממלא נפח כדי להרגיש כאילו זה משהו מיוחד. הם לא באמת מתאמצים בלהציג את הלוצ'אדורים האלו כמשהו אחר ממכונה של טופה ופרנקנשטיינר. ב2023 This is awesome זה ממש לא awesome, זה סתם עוד יום רביעי.
אתם יודעים מה כן awesome? עלילה, דמויות, ניצחונות נקיים, קרבות בלי הפרעות. קומאנדר עושה אחלה סלטות, אבל זה החסה זה לא העיקר, זה אמור להגיע לצד העלילה ולא במקומה. לקרב הזה יש 0 משמעות.
"לפעמים גם קרב רסלינג טוב וזהו זה מספיק"
נו ברור, אבל זה לא לפעמים, זה תמיד.
אני חושב שלהוציא את הלוצ׳אדורים, כל פעם אחד אחר שעושה את אותם ספוטים אבל קצת שונה, עם מתאבקים שלא רגילים להתאבק ביום יום במתאבקי לוצ׳ה (שמיים וארץ) - זו התוצאה.
אין חשיבות לאף לוצ׳אדור שזורח (איפה בנדידו שיצר דיבור סביבו?) ואין חשיבות לאף ספוט כי השבוע זה 450 לפרנקנסטיינר ושבוע שעבר זה היה מונסאולט מהחבל העליון כשהיריב בידיים ולפני שבועיים זה היה פיניקס ספלאש מהחבל השני מהאפרון.
לוצ׳ה זה מדהים אבל זה ייחודי וצריך לדעת לעבוד לוצ׳ה יסודי או שזה לא עובד, וכמו כל דבר אחר - צריך לעשות את זה במידה ועם חשיבה.
הבעיה היא שטוני מתייחס לזה כמו פויקה ופשוט זורק הכל פנימה ומקווה שיהיה טעים.
אתה רוצה לתת להם לזרוח? אל תזרוק סתם את הכל לזירה וגם אל תבנה מסגרת כמו 205, תן ללוצ׳אדורים לעבוד עם לוצ׳אדורים בקרבות שואוקייס קצרים בהם יש המשכיות (שזה לא קורה ב-AEW הרבה פעמים) ופיודים ולא רק ספוט על ספוט על ספוט.
תבנה מחלקת לוצ׳אדורים שמתאבקים בינם לבין עצמם ולפעמים יוצאים מגבולות הגזרה ומתאבקים מול סטייל שונה לגמרי (מול מתאבקים שיודעים לעבוד מול לוצ׳ה ויש להם ניסיון עם המתאבק הזה, כי זה לוצ׳ה וזה מתכון לבאצ׳ים! אמיתי).
מי שעשה את זה מושלם היה פול היימן ב-ECW (אלא מה) שהכניס פיוד של מיסטריו-חובנטוד, מיסטריו-סייקוסיס, חובנטוד-סייקוסיס (ועוד).
הוא יצר פה מסגרת זמן לקרבות לוצ׳ה, ואחרי שהם השתפשפו אחד עם השני והשאר למדו אותם - פתאום ראינו את גאררו, ג׳ריקו, בנואה, מלנקו, סקופריו וחברים אחרים נכנסים למיקס והנה יש לנו לוצ׳ה ברמה גבוהה במחלקת המידקארד.
אריק בישוף היה מספיק חכם להעתיק את הפורמולה (ואת המתאבקים) ולא לזרוק את חובנטוד למיין איבנט מול קווין נאש או לשים לנו את סייקוסיס מול ג׳ף ג׳ארט.
אם אנחנו רואים קרבות של בנדידו מול קומאנדר לדעתי זה יהיה מעולה (עם המון ספוטים מרשימים ולפעמים אובר-תיאום ביניהם, אבל זה לוצ׳ה, ואני אישית אוהב לוצ׳ה).
אחרי זה שיוסיפו למיקס את שאר הלוצ׳ות עם תיבול של הפיניקסים והטופ פלייטס למיניהם ואחרי שידעו לעבוד טוב (למה לא קרבות כאלו בראמפייג׳? אם כבר קרבות שואוקייס סתמיים) שיכניסו למיקס את ווילר יוטה, בריאן כשהוא צריך לחסל מתאבקים, אפילו יפנים למיניהם.
אני בכיף קונה יריבות של שנים בין בנדידו ופיניקס, יריבות מבוססת קרבות כמו RVD-ג׳רי לין או טאג׳ירי-סופר קרייזי-ליטל גווידו ולא יריבות מבוססת עלילה.
אחרי זה אפשר להכניס גם יפנים למיקס ואין לזה סוף. ככה מכניסים נישה למיינסטרים, אני שונא את שיטת הפויקה של טוני.
![[Image: 302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif]](https://64.media.tumblr.com/0e0e53660d883819c6c8fa42b17fbac8/8e7ae73a9280f2d4-2f/s540x810/302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif)