04-24-2023, 11:11 AM
(04-24-2023, 11:01 AM)NaRRative כתב: אפשר לתפוס את זה כאקט של התגרות, קומנדר מתגרה בג'יי וויט. "תראה מה אני מסוגל לעשות בזמן שאתה מתאושש", או "תראה מה אני יודע לעשות ואתה לא".
מעבר לזה, זה ייצוג של הלוצ'ה ליברה. AEW אוהבים לשלב מגוון סגנונות האבקות למקום אחד.
עניין הבוצ'ים זה משהו אחר, אבל זה הסיכון בשידור לייב. טעויות קורות. כמו הטעות שלך בהגיית המילה בוץ'.
חשוב לציין! אני לא מוטרג משום דבר ואין בכוונתי לפגוע. אני אוהב לשמוע דעות שאני לא מסכים איתם. לפעמים זה פותח לי את הראש (סליחה אם זה הזכיר למישהו את מוקסלי והטריג אותו).
אני בוחר להגות את המילה באצ' איך שבא לי ואתה ממש לא תלמד אותי אנגלית עכשיו. אם אין בכוונתך להיות מוטרג או לפגוע עדיף שלא תנסה עקיצות מיותרות ומדובללות שכאלה.
אני אוהב את הניסיון פה להיות חיובי ולפרש את זה כמשהו כמו שאתה אמרת, אבל זה רק אחרי רצון מאוד עז וחזק להגן על AEW ועל סגנון העבודה שלהם בכל מחיר. אם ג'יי וויט מתאושש באותו זמן שהוא מחזיק את היד לקומנדר כדי שיעשה קפיצות מיותרות, יותר אמין שהוא פשוט יקרוס ויבלום את השיווי משקל של קומנדר ולא ישמש לו קונטרה יציבה. באמצע הקפיצות ג'יי מוסיף גם את היד השניה שלו לעזרה כדי שקומנדר לא יפול, וכמובן לקינוח, קומנדר נוחת ישר על הצוואר שלו כך שכל המהלך הדבילי לחלוטין הזה היה כדי לפגוע בקומנדר עצמו.
הרסתם.
![[Image: Khan-H-1140x641.jpg]](https://cdn1.bloodyslam.com/uploads/3/2025/01/Khan-H-1140x641.jpg)
הכל.