04-24-2023, 11:01 AM
(04-24-2023, 09:59 AM)Roger כתב: הקטע עם קומנדר זה לא רק הבאצ'. המהלך שהוא עשה נראה פשוט ממש דבילי. תוסיף לזה את הבאצ' ותקבל קלוסטר-פאק מושלם. מה הקטע בלעשות את הקפיצות האלה חוץ מלבדר 2-3 מארקים שנמצאים באולם ולהבריח כל מי שצופה בטלוויזיה?! גם זה לא היה באצ', אתה רואה את ג'יי וייט עוזר לו להתייצב ופשוט מסתכל עליו בבהלה כדי שלא יפול ולא מוכר כלום. אם עושים באצ' למהלך שאמור להיראות יחסית אמין זה כבר משהו אחר וזה קורה לכולם בכל מקום. לעשות דברים דביליים מראש ולשפל גם אותם זו כבר חיה אחרת לגמרי.אפשר לתפוס את זה כאקט של התגרות, קומנדר מתגרה בג'יי וויט. "תראה מה אני מסוגל לעשות בזמן שאתה מתאושש", או "תראה מה אני יודע לעשות ואתה לא".
מעבר לזה, זה ייצוג של הלוצ'ה ליברה. AEW אוהבים לשלב מגוון סגנונות האבקות למקום אחד.
עניין הבוצ'ים זה משהו אחר, אבל זה הסיכון בשידור לייב. טעויות קורות. כמו הטעות שלך בהגיית המילה בוץ'.
חשוב לציין! אני לא מוטרג משום דבר ואין בכוונתי לפגוע. אני אוהב לשמוע דעות שאני לא מסכים איתם. לפעמים זה פותח לי את הראש (סליחה אם זה הזכיר למישהו את מוקסלי והטריג אותו).
![[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]](https://i.ibb.co/9mGFFFCT/VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-com-video-to-gif-converter.gif)