07-02-2021, 12:33 PM
(07-02-2021, 12:14 AM)master of doom כתב: האנגל בין לסנר וגולדברג יכל לעבוד בשבילי אם גולדברג לא היה מתאבק כל כך מוגבל באותה תקופה. נכון, לסנר היה ביסט אמיתי ואחרי מה שקרה אי אפשר היה לקנות אותו באותה צורה, אבל אחרי שנתיים וחצי היה אפשר לרענן את הדמות ולהביא לו אויב מהעבר שהוא לא מצליח להתמודד איתו עד שלבסוף הוא כן מצליח זה לא אנגל רע. הבעיה היא שגולדברג פשוט לא יכל להתאבק מספיק זמן, שלא לדבר על להוציא קרב איכותי, ולכן זה פשוט כשל.
ג'ון סינה הוא פספוס באיזשהי צורה. הוא אגדה ואף אחד לא ייקח לו את זה, אבל אחרי מה שקורה עם ריינס כרגע אני מבין שהחוסר ברענון לאורך הזמן כנראה מנע מאיתנו לראות עוד צדדים בסינה מלבד הסופרמן כשהוא היה פולטיים.
אני לא יודע אם אני מסכים עם החלק של סינה.
לדעתי התהליך של הדמות שלו מ2002 עד ל2020 היה איטי/מהיר במקומות מסוימים, עם עצירה מסוימת בין 2008-2015, אבל כן מגוון מאוד ושלם, אפילו יותר מריינס - שניתן לחלק את הקריירה שלו ל3 חלקים:
- ההבטחה הגדולה שכולם רוצים במיין איבנט
- הפרויקט הכושל
- ההיל החכם והבוגר ששולט בביזנס
כל זה בכמה? 9 שנים? סינה של 2002-2011 עבר לא פחות פיתוח עלילתי מזה.
החל מהרוקי שאף אחד לא רצה לראות, דרך הילד-ראפר החצוף שאשכרה מביס אותך בקרב, עד לכוכב האהוד ששולט במיין איבנט ובסופו של דבר בתור האגדה בהתהוות שקובר את מי שמתחתיו.
אני לא מאלה שמתלוננים על סינה, לדעתי העלילות הטובות ביותר הן כאלה שקורות בטבעיות: הארדי/אדג' 2005, הנפילה של נאיטו, הכישלון להצלחה של רומן - בסופו של דבר, ה'היל טרן' של סינה יגיע ברגע שהכוכב הגדול הבא ירים את ראשו ויחשוף את עצמו... מה שקרה בדיוק ב2020 עם רומן ריינס. בעיניי סינה של 2021 אמור להיות היל טבעי לגמרי מול ריינס, וכשזה יקרה אף אחד מאיתנו לא יתלונן - ובצדק, כי לא צריך.