04-14-2023, 12:01 AM
(04-13-2023, 11:24 PM)Mad King כתב: לא מסכים איתך, אם ליריב פייס כמו OC אתה צריך להתכונן שהוא יסיים את ברול אפ "לא קלאסי" זה בעייתי, בטח לדמות של קאסידי שאמורה להיות עצלנית ולא לחפש בכוח דברים.
בדיוק, זה ממש לא נקודתי אלא גורף מפה והלאה לשים לב לזה.
החלק ה"בעייתי" פה הדמות העצלנית ולא המאוס טראפ לכשעצמו, אישית אני חושב שקאסידי מוצא איזון מושלם בין הגימיק שלו לבין המהלכים שלו בזירה, אחד ההיילייטס הגדולים בקרב של היום היה הרגע שהכניס את הידיים לכיסים והזמין ברכייה לפרצוף, רגע אחר כך כל המיץ התפוצץ.
(04-13-2023, 11:38 PM)ANYS כתב: אני לא מסכים איתך הפעם, העניין הוא שלא משנה כמה פעמים קרב יגמר באורנג' פאנץ' או קופין דרופ עדיין זה לא אומר שהניצחונות כמו מה שהיה בפרק הזה זה לא רול-אפ. גם בסטארדום זה אחד הדברים שמפריעים לי שנותנים לרול-אפ שם ואז בגלל זה הוא נהפך למהלך לגיטימי כי זה לא, זה ניצחון ברול-אפ לכל דבר ועניין וזה לא נהפך למהלך כלשהו בארסנל עכשיו שצריך להתכונן אליו.
אשאר עם הדוגמה של OC. היום היריב היה באדי מתיוז וסביר להניח שאחרי שיגן על האליפות מול גבריאל קיד בקוליז'ן בפילדלפיה ההגנות הבאות שלו יהיו מול ברודי קינג ו/או מלאכי בלאק, אני בטוח שהם למדו מהקרב של היום ואתה תראה את בלאק כבר מתחמק מהמאוס טראפ. עבורי אחד הדברים המלהיבים בקרב היאבקות הוא שהוא יכול להסתיים במגוון צורות, אם אני אדע שהדרך היחידה לנצח אחרי אורנג' פאנץ' כושל היא אורנג' פאנץ' נוסף זה קצת יבאס אותי. אם אני לא טועה ההגנה מול גבריאל קיד ביום ראשון תהיה ה20 בריין הזה של קאסידי, כמה מהן אתם באמת זוכרים? אני זוכר רק את הקרבות שבאמת היו מיוחדים ושברו שבלונות כמו מול ג'ארט, יוטה וביג ביל. בוודאות אזכור גם את הקרב מול מתיוז.
![[Image: IMG-20260403-103903.jpg]](https://i.postimg.cc/3xWc50J3/IMG-20260403-103903.jpg)