04-12-2023, 12:07 AM
(04-11-2023, 11:09 PM)master of doom כתב: הייפ למגילת הגמירות של אורגיבור.
לא תגיע היום כי אפילו אני העדפתי לצפות בתצוגה של סיטי, באמת עבודה טקטית נפלאה של פפ והתכולים שטפו את המגרש, סטונס ואקה כמגנים הם עוד הוכחה ניצחת לגמישות האדירה של גווארדיולה, העבודה של האלאנד היום הרשימה הרבה יותר מהחמישייה מול לייפציג והשחקן החלש היחיד על המגרש היום היה אולי גונדוגאן.
עם זאת, אני חושב שהמשחק היה קרוב יותר להסתיים בהפרש נמוך יותר מגבוה יותר, השער של רודרי הוא רגע התעלות שאי אפשר להתגונן מפניו והטעות של אופמקאנו פשוט לא מתאימה לרמות האלה - אולי ליריבות של ריאל, ראה הוזהרת קוליבאלי. באיירן יצאה לכמה מתפרצות טובות מאד ופשוט כמו שציינו פה זאת שגיאה גדולה של טוכל לעלות בלי חלוץ הפעם, עדיף היה למשחק כזה חלוץ מטרה כמו צ'ופו-מוטינג אבל בחסרונו הייתי פותח דווקא עם מולר בחוד ולא עם מאנה כי כנראה ההשפעה שלו לא הייתה שונה כל כך משל נאברי.
לגבי אינטר, זפזפתי רק לשערים, הבנתי שהיא הייתה עדיפה יותר לכל אורך המשחק ואלה חדשות טובות, הפנדל באמת מפוקפק מאד ועדיין היד התיזה את הכדור וזה מבאס, כנראה שגם אני הייתי מרחם פה למרות שבכל איזור אחר הנגיעה הזאת שווה שריקה. ושלא יהיו ספקות, אחד המשחקים הגדולים בחיי ישוחק בכלל מחר מול נאפולי.
![[Image: IMG-20260403-103903.jpg]](https://i.postimg.cc/3xWc50J3/IMG-20260403-103903.jpg)